Weet iemand waar ik Cica Care silicone pleisters kan kopen, liefst online, en of deze worden vergoed door een zorgverzekeraar?

Toegevoegd na 3 uur:
Dit zijn dus pleisters, een soort gel laagjes, die je op een litteken kunt plakken en die een genezende en corrigerende werking hebben..
Heeft er iemand ook ervaring mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Over het algemeen worden deze alleen vergoed als je ze van je arts voorgeschreven krijgt. Bij ons is het zo dat dat ze gewoon via de apotheek verstrekt worden. Mijn moeder kreeg ze wel pas na aandringen, want door de hoge prijs hebben ze deze vaak niet op voorraad. Maar als je arts specifiek dit merk voorschrijft dan moeten ze deze wel gewoon voor je bestellen. Je bent dus niet verplicht zomaar elk merk siliconen pleister te accepteren 'omdat de zorgverzekering dit voorschrijft'. Dit excuus gebruiken veel apothekers wel, maar mag dus niet als het merk op je receptje staat. En bijna alle apothekers bezorgen toch ook gewoon? Hoef je er ook niet voor opuit als je dat niet kan :-) Succes. Toegevoegd na 1 minuut: Mensen reageren trouwens wel in verschillende mate op dit merk, zoals op elk merk en soort siliconenpleister. Het wil dus niet zeggen dat deze beter zijn dan andere merken.

Ze worden meestal niet vergoed door de zorgverzekeraars, en het voordeligst zijn ze te bestellen via ebay.nl

Hier kan je ze online bestellen: http://www.easyparapharmacie.com/boutique/fiche_produit.cfm?ref=7626949&num=9&type=46&code_lg=lg_fr Is wel Frans en voor het geval je dat niet kan; een cursus Frans kan je hier vinden: http://www.teleac.nl/frans/ Of het vergoed word weet ik niet.

Bedoel je deze gelpleisters? Zijn gewoon van Hansaplast en te koop bij drogist of apotheek volgens mij.

Bronnen:
http://www.hansaplast.nl/advies/beautiful-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100