waarom in Spanje geen vaccinatie tegen H1N1 en zo'n paniek in Nederland??

Weet jij het antwoord?

/2500

In Spanje hebben ze het volk niet in paniek gebracht... Hier wel, vandaar... Toegevoegd na 27 seconden: en vaccineren hoeft helemaal niet, dat blijkt wel in Spanje...

Die hebben geen 35 millioen injecties ingekocht waar ze nu van af moeten.

Ik weet niet waar jij die informatie vandaan hebt. In Spanje begint op 16 november ook voor bepaalde doelgroepen met de vaccinatie tegen de "Gripe A". Tenminste dat staat in El País, een toch wel betrouwbare krant.

Bronnen:
http://www.elpais.com/articulo/sociedad/va...

In Spanje spreken ze ook Spaans net als in Mexico.

In Nederland heerst om een of andere reden paniek. Voornamelijk omdat mensen weigeren zich goed te laten informeren. In Spanje hebben ze wel andere dingen aan hun kop. Maar mocht het nodig zijn, dan zullen ze in Spanje ook gaan vaccineren.

Elke derde vraag lijkt momenteel over de griepprik te gaan maar ik wil dit ergens kwijt: bij ons in Quebec is al de 7e persoon overleden tijdens de H1N1 inenting campagne. Het is nog niet zo lang aan de gang (maximaal 2 weken) maar 7 mensen hadden duidelijk ernstige bijwerkingen bij die injectie. Iets om over na te denken bij de overweging wel of niet zo'n onbekende inenting te halen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100