Behandeld door stagiair dan volle pond betalen?

Als je bij de fysiotherapeut behandeld wordt door een
stagiair(e), betaal je dan net zoveel als wanneer je door de fysiotherapeut zelf behandeld wordt?

Toegevoegd na 1 minuut:
Zowel als je enkel en alleen met de stagiair in een ruimte bent en/of wanneer de fysiotherapeut achter zijn bureau 'toezicht' houdt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Meestal wel. Je betaald immers voor de behandling. Als de stagiair de behandeling niet kan uitvoeren, en je wordt gevraagd of ze bij jou mag oefenen is het weer een ander verhaal. Maar een stagiaire die zelfstandig de behandeling uit kan voeren: Ja, lijkt me reeel. Stagiaire betekend niet default: Dom en incompetent; Ze hebben niet de werkervaring, welke ze krijgen bij een bedrijf. Vaak studeren satgiaires vlak na de stage af en beginnen dan hun eigen -volledig betaalde- carriere.

Als de stagiard dezelfde behandeling en kwaliteit als de fysiotherapeut bied wel. Maar de fysiotherapeut moet natuurlijk wel toezicht houden op de stagiair.

Je moet NEE zeggen op de vraag of het goed is dat een stagiair je gaat behandelen... Of je bent superassertief de volgende keer... En je zegt meteen, ja dat is goed, maar dan wel korting, anders niet... Dan ben je weer de baas over je eigen gevoel... Laat je niet inpakken... Maar het mag wel juridisch, het volle pond vragen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100