Ik heb een wit bultje aan de binnenkant van mijn schaamlip. Wie weet wat dit is?

Ik heb sinds een maand een wit bultje aan de binnenkant van mijn schaamlip. Het is ongeveer even groot als zo'n inkt balletje in een vulling en ik kan hem ook tussen mijn vingers vastpakken. Wie weet wat dit kan zijn. Ik ben nog maagd dus soa lijkt me sterk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoogstwaarschijnlijk een ontstoken talgkliertje. Komt best vaak voor. Gaat meestal vanzelf weer weg. Laat anders de huisarts het even beoordelen.

Dit is gewoon een puistje, komt niet vaak voor, maar heb ik ook wel eens. Probeer met een stetiele naald het in te prikken en dan met schone vingers voorzichtig uitknijpen.

dat is gewoon een waterbult. ik had dat op mijn wijsvinger. als je het weg wilt moet je het prikken met een naald.

Het zou een schimmelinfectie kunnen zijn. Mijn ex heeft dergelijke symptomen gehad tijdens een vakantie. De dokter constateerde een schimmelinfectie.

Ga er mee naar je huisarts! Niet zelf aan knoeien! Vooral op die plaats (waar immers heel veel bacteriën zitten/langs komen zou je infectie kunnen oplopen als je er zomaar aan gaat zitten rommelen.

Een verstop talg kanaaltje. Zoals een pukkeltje op je gezicht. Ik dacht eerst ook nog even aan een ontstoken haarzakje, maar gezien de plek zal dat wel niet kloppen. Het uitknijpen lijkt me niet zo'n goed idee, ook niet zelf met naalden aan de gang gaan, hoor. Je kan het niet goed zien, je kan er niet goed bij, en echt steriele naalden heeft haast niemand in huis. Als het te irritant wordt, toch maar even naar de huisarts, die weten daar wel raad mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100