Als je bij je penis je vel naar achter trekt zit er bij mij achter een witkleurig soort touwtje en als je het aanraakt doet het pijn is dit normaal?

Het trekt ook een beetje aan de eikel

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit heet je toompje, als het geïrriteerd raakt kan het pijn kan doen... Goed wassen en normaal mee blijven doen helpt het best

Ja dat is volkomen normaal iedere man heeft dat maar als je 16 bent en het kan nog steeds niet naar achtere dan moet je even naar de dokter maar laat tot die tijd het vel nog even zitten of doe het heel voorzichtig doe maar watje al deed maar als het pijn doet moet je stoppen

Het frenulum, voorhuidsbandje of toompje is een klein dun peesje dat in verticale richting over de eikel loopt en aan de voorhuid verbonden is. Het houdt het puntje van de eikel (en dus van de penis) en de huid om de penis zelf aan elkaar. Het is vergelijkbaar met het peesje aan de tong dat de onderkant van de tong verbindt met de kaak. Kijk in de bron voor meer uitleg en een foto.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Frenulum_prep...

Dat het pijn doet is niet normaal. Het kan een beetje inscheuren zodat het wat korter wordt. Als het inscheurt doet het pijn totdat het wondje genezen is. Dat kan een paar dagen duren. De genezing gaat sneller als je het toompje droog houdt. Als het vel naar voren is blijft het daaronder vochtig. Vel naar achter trekken en dit zonodig met plakband vastzetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100