Wat is dit tussen me vingers?

Er zit iets tussen me vingers, het zijn rode bolletjes maar heb geen flauw idee wat het is, kijk foto

Weet jij het antwoord?

/2500

Het ziet er meer uit als kleine bloeduitstortinkjes. Je hebt waarschijnlijk je vinger gekneld.

Ze lijken erg veel op allergie bultjes. Als ze ' rijp'' zijn, komt er helder vocht uit, en is het bultje weer weg, ook jeuken ze vaak.

Het lijkt op een allergische reactie. Heb je misschien nieuwe handschoenen aan gehad?

Het kan eczeem zijn. Ik heb het vaak gehad en herken het. Handeczeem komt vaak voor. Het beste is om naar de ha te gaan. Hij kan je een zalf voorschrijven.

Bronnen:
http://www.huidinfo.nl/dyshidrotischeczeem.html

Als het in eens op gekomen is ( bv overnacht) dan kunnen het warmte bultjes zijn. Ze jeuken of doen pijn. Afblijven en je handen niet aan warmte blootstellen. Beetje vaseline of aloe vera creme help goed

Lijkt op zweetbultjes,die heb ik regelmatig tussen vingers en bij me voeten,jeukt verschrikkelijk. Wel voornamelijk last van in de zomer,dus als je niet steeds zweet kan het ook wat anders zijn. Heb je dikke handschoenen aan gehad voor lange tijd en waren je handen erg warm kan het ook daar door komen. anders even naar de huisarts .

Zou eventueel ook psoriasis kunnen zijn. Het lijkt mij beter om even langs de huisarts te gaan, die kan dat tenslotte beter beoordelen. Succes

Het is eczeem. Vraag je huisarts om een allergietest en een klein tubetje Hydrocortison-zalf want het kan zich uitbreiden, niets schokkends maar dat kan je wel voorkomen. Succes!

Het lijkt ook wel waterbultjes.. Beste antwoord kan de dokter je geven.

bel de huisarts voor een afspraak, ik ken iemand die dit ook had. Het breidde zich alleen maar uit en werd erg pijnlijk. Een steroide zalfje heeft het probleem opgelost. het ziet er precies hetzelfde uit wacht niet te lang

ik heb dit lange tijd op mijn voeten gehad en zo nog verscheidene vage klachten door de jaren heen. Eindelijk ben ik erachter wat ik mankeer en wil dit graag meegeven aan anderen. Kijk eens op candida.nl en lees het door en kijk of je je in de klachten herkent. Mochten deze klachten je niet bekend voorkomen dan kan er sprake zijn van een lokale candida infectie. Deze is wél te verhelpen met een schimmeldodend middel, in tegenstelling tot de 'chronische candida infectie'. De laatste variant is alleen te verhelpen door een voedselaanpassing aangevuld met supplementen. Helaas erkent de reguliere geneeskunde deze hardnekkige infectie niet en geeft de reguliere geneeskunde alleen een symptoombehandeling terwijl de oorzaak vaak veel belangrijker is. Als je je hierin herkent, wees er dan snel bij want een candida kan je lichaam door de jaren heen ontregelen en zorgen voor de meest ernstige kwalen en ziekten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100