Bestaat er een aandoening waardoor je nooit een hongergevoel meer hebt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mensen met PDS schijnen helemaal geen trek meer te kunnen hebben (=prikkelbare darm syndroom) zie link van een forum waar meer dan één persoon klaagt over den tekort aan eetlust Toegevoegd na 4 minuten: Ik WIST dat er ook een echte genetische afwijking is maar kon zo snel niet vinden hoe het heet, zie link: Bij het Silver Russell syndroom schijn je niet tot nauwelijks hongergevoel te hebben

Bronnen:
http://www.crohnsite.be/forum/topic/17241-...
http://www.kinderneurologie.eu/ziektebeeld...

nooit is een groot woord, want als je zo'n aandoening hebt, laat je je behandelen, en met een beetje mazzel komt het weer goed. toen ik een maagzweer had, had ik absoluut geen honger. ik had het gevoel of ik een paar bakstenen in mijn maag had, en ik taalde niet naar eten. ook kan ik me voorstellen dat je als je een flinke tumor in de maag hebt, je niet veel eetlust meer hebt.

Een hongergevoel of gewoon trek, is gemaakt om de voortbestaan van de leven van de mens de bevorderen net als seks zijn er kleine pleziertjes toegevoegt in het leven om het voortbestaan van de mens. maar jij vraagt het waarschijnlijk om af te vallen in dat geval kan je proteïnen eten , die verzadigen en je komt niet aan omdat proteïnen niet opgeslagen worden als vet als je er teveel van eet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100