Ik heb altijd koude handen, hoe kan dit? is hier een oplossing voor?

Ik heb bijna altijd koude handen! Maar voel dit niet altijd....dan heb ik GEEN last van koude handen,, maar dan zijn ze dit toch! hoe kan dit?? en is hier een oplossing voor?

Alvast bedankt! :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

rozemarijn is een van de vele kruiden die je hierbij kunnen helpen. Ik heb even wat copy paste gedaan. Uitwendig. Bij haarverlies en problemen met de hoofdhuid. Als gorgeldrank bij keelpijn. Nuttige vervanger voor salie tijdens de zwangerschap. Als olieaftreksel voor massage van koude ledematen en pijnen en kwalen. Als ontsmettingsmiddel (antiseptisch) tegen ontstekingen. Voor uitwendig gebruik, ter verwarming van koude voeten en handen heeft Weleda Rozemarijn Zalf op de markt gebracht. Klik hier om te bestellen. Inwendig. Bij slechte bloedsomloop, koude voeten en pijnen bij koud weer, regelmatig innemen. Bij uitstralende gewrichtspijnen Bij hoofdpijn die gepaard gaat met spijsvertering(lichte maagpijn) en bij migraine. Neem rozemarijn met kamille voor stress-gerelateerde hoofdpijnen. Bij depressiviteit, slecht geheugen, duizeligheid en neiging tot flauwvallen. Bij neuralgie. Bij lage bloeddruk. Bij hyperactiviteit. Bij gebrek aan eetlust, galstenen en ontstoken galblaas. Bij haarverlies en problemen met de hoofdhuid. Goed als inhaler bij verstopte en ontstoken bijholten. Goede bloeddoorstroming naar het hoofd verbetert het geheugen en bevordert gezond en sterk haar. Het drinken van twee koppen rozemarijnthee per dag voorkomt haaruitval door slechte bloedcirculatie en versnelt de haargroei na chemotherapie. Je kan ook googlen op kruiden en koude ledematen kom je een stuk verder mee.

Bronnen:
http://www.natuurlijkerwijs.com/rozemarijn.htm

Kan verschillende oorzaken hebben... Slechte doorbloeding ... Te kort aan kolydraten/ voedingstoffen... Te weinig bewegen... Als je handen echt minder gevoelig worden en langere tijd blijven zou ik ff langs h.arts gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100