Er blijft hier iemand logeren maar die is gigantisch aan het snurken. Hoe kan dit stoppen?

Ik doe echt geen oog dicht. Wat kan ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zorgen dat hij even wakker schrikt. Bijv. aan zijn deur rammelen. Je hoeft hem verder niet te woord te staan of zo, gewoon even laten "schrikken" is vaak voldoende.

Wacht totdat diegene weer wakker wordt s'ochtends en waarschuw hem dat je het niet tolereert, en dat je hem uit zal zetten als hij nog volhoudt.

Je kan hem ook een beetje om duwen. werkt soms ook

Als je hem of haar weet te stoppen met snurken op wat voor een manier dan ook, is er een grote kans dat hij of zij binnen afzienbare tijd weer begint. Als je logé nog langer blijft, zou ik het probleem van je slapeloosheid door het gesnurk bespreken - dan kan op een ontspannen manier - en samen naar een oplossing zoeken. Misschien heeft de apotheek iets wat ervoor zorgt dat het snurken minder wordt of ophoudt en voor de zekerheid kun je oordoppen kopen, voor jezelf.

Oordoppen helpen ook wel soms

Vragen of degene op zijn zij wil liggen, dan snurk je minder of helemaal niet. Als je op je rug blijft liggen, ga je snurken

Daar is op korte termijn helemaal niets aan te doen. Oordoppen in, op een andere kamer of verdieping gaan liggen.

Het klinkt heel raar en gemeen maar werkt wel. Als je je logé één keer (niet al te hard haha) slaat, merkt hij dit onbewust en schrikt als het ware, maar slaapt wel gewoon door. Door dat schrikken stopt ie met snurken. Tja niet een erg vriendelijke manier, maar wel effectief, en die gene voelt er gelukkig niks van zolang je het maar een beetje subtiel doet haha ;-)

Als iemand op zijn of haar rug ligt gaat diegene snurken. Je kunt aan diegene proberen te vertellen dat hij niet op zijn rug moet gaan liggen als hij gaat slapen. Zodra je hem op snurken betrapt kun je proberen hem op zijn zij te duwen.

ik heb dat soms ook dan maak ik hem rustig wakker en zeg ga op je zij liggen en dan snurkt hij niet meer bij hem is dat aleen bij als op zijn rug ligt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100