Hoe noem je dit als je op hetzelfde tijdstip met twee verschillende personen op twee verschillende plekken wil zijn?

stel: jij wil graag de film van 21:45u pakken met een vriendin op een zaterdagavond, terwijl je op dat tijdstip ook op een verjaardag wil zijn van een vriend. Maar omdat je vriendin jou nog moet laten weten of zij kan en jij die vriend nog niet kan vertellen of je op zijn verjaardag komt, eet je dan toch van walletjes? Hoe noem je dit gedrag of deze situatie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

besluiteloosheid zou ik het noemen. Toegevoegd na 5 minuten: je wordt er al op veroordeeld lees ik en da's begrijpelijk want in feite houdt je vriendin jou aan 't lijntje en jij laat dat toe..'t komt op mij 'n beetje lullig over als ik aan 't feestvarken denk..dus het is jou verantwoordelijkheid om rap de knoop door te hakken. (die film draait vast nog wel 'n dag ;)

Van 2 walletjes eten= profiteren van 2 opties. Jij zit eigenlijk meer in een spagaat.

Dualisme, besluiteloos

Ik noem dat gedrag niet netjes. Eén van die twee was eerder. Als je eerst door je vriend was uitgenodigd voor een feestje, dan kun je niet vervolgens een vriendin vragen om met je naar de film te gaan. Je hebt dat blijkbaar wel gedaan, dan is het niet meer dan netjes de verjaardagsvriend te laten weten dat je nog niet zeker weet of je op de verjaardag kunt komen omdat je afgesproken hebt met je vriendin. Toegevoegd na 41 minuten: In navolging van je reactie, dan is het simpel: Meldt je vriend dat je eigenlijk hebt afgesproken met je vriendin, maar mocht dat niet doorgaan, dat je dan graag alsnog even langskomt.

In tweestrijd. Je maakt misbruik van vertrouwen.

een probleem

Iik zou probleem voorleggen aan beide aan vriend vragen of je de vriendin mag mee nemen. En aan vriendin vragen of zei zin heeft in verjaardag feestje . Zo zou ik het doen en in vervolg beter afspreken maken . s6 ermee

n kwestie van keuze maken uitstellen .

Slechte planning. Je hoort je te houden aan de eerste afspraak. Laten we zeggen de vriendin en de film. Dan zeg je tegen de vriend van de verjaardag dat je al wat hebt afgesproken, maar dat die afspraak heeeel misschien niet doorgaat. Op die voorwaarde beloof je naar zijn verjaardag te komen, want hij zal snappen dat een eerdere afspraak geldt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100