Wat is de beste remedie tegen sexuele verleiding ?

Weet jij het antwoord?

/2500

In 't klooster gaan of in een moslim-land gaan wonen (een burka zal niet zo aantrekkelijk zijn).

- afleiding - sporten - koude douche - aan afstotende dingen denken Toegevoegd na 20 minuten: Oja, en wat XiniX zegt; er aan toegeven in een veilige setting.

Veel knoflook eten, je nooit wassen en proberen je uiterlijk aan te passen aan de onderstaande voorbeelden:

Leef je uit in elke seksuele verleiding, in een veilige omgeving met mensen die je vertrouwd... Als je dat doet zul je zien dat elke (seksuele) verleiding (of fantasie) stopt met verschijnen in je beleving, als je ernaar luisterten uitwerkt... Dus nothing fails like succes... Maar kijk wel uit, want door het uitwerken van je huidige seksuele verleidingen, ruim je ze uit de weg, maar ik zeg je dat er vervolgens andere en nieuwe voor in de plaats zullen komen... Maar dan kun je daar weer mee aan de slag, tot alles uitgewerkt is, en wat doe je dan? Is het dan saai, is het dan doods?... Wie weet, werk het allemaal uit en je zult erachter komen wat er dan is... Zo gaat het en niet anders...

Je hoofd afwenden naar niet aantrekkelijke dingen.. bijvoorbeeld je voeten of je oude buurvrouw.. of gewoon je ogen sluiten.. probeer het te negeren.. hoe moeilijk dat soms ook kan zijn.

Wij kregen vroeger in militaire dienst kamfer door het eten,althansw zo ging het vehaal. Dat bracht je libido naar een heel laag niveau. Dat zou je kunnen probern,maarik weet niet wat de dosis is! Bijkomend voordeel is,dat je dan geen last van motten hebt!

Stel je anders op en afgelopen met de pret. VInd je het wel leuk, acteer er dan gewoon op zonder twijfel.

Er is heel veel verleidelijk in het leven, en als je al die verleidingen zou opvolgen, zou je bijna geen tijd overhebben om nog te leven....Ik denk dus, dat je sexuele verleiding net zo kunt weerstaan, als andere verleidingen : ijsjes, hele dure kleren, met 220 km over de snelweg, nooit meer werken maar altijd leuke dingen doen, als het slecht weer is buiten lekker de hele dag in bed met een boek of een dvd.....door te luisteren naar je verstand, dat je zegt, dat je niet alles kan hebben wat je misschien graag zou willen.....

slaappillen nemen.

verstand op 0 zetten, en doorgaan...

oke nu kan ik net als de andere zeggen dat je aan vreselijke dingen moet denken,maar ik doe het niet!mijn antwoord is eigenlijk ook een vrag aan jezelf:ik neem aan dat je een relatie hebt en toch kun je je zelf niet bedwingen...is je relatie dan wel goed?en wat jij zoekt vooral op sexueel gebied?ik denk dan eigenlijk vanniet...heb je geen relatie dan denk ik dat je erg toe bent aan een relatie met topsex,dan weet ik zeker dat geen enkele sexuele verleiding je om kan krijgen als het niet van je partner is......heb ik een beetje gelijk?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100