wat te doen tegen een loopneus?

Terwijl je nu niet weg kan om iets te halen en niks in huis hebt?

Weet jij het antwoord?

/2500

wc papier?

Een stuk wc papier of keuken rol. Gewoon een heel stuk een punt beetje dubbel vouwen en dan een beetje rond draaien net een propje en dan in je neus doen. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel

Zoals de andere zeggen: wc papier of keukenpapier. Mocht je dat niet hebben (wat me wel gek zou lijken) dan kan je altijd nog een avond winkel bezoeken (als die er is) of aan een buur vragen of die nog wat zakdoekjes/wc/keuken papier heeft! Mocht je ook geen buren om je heen hebben... Dan word het lastig en hoop ik voor je dat je ergens een houde doek/shirt hebt!

Eventueel kun je zelf een neusspray maken door zout met water te mengen en deze in een druppelaar te bewaren.

Otrivin duo helpt bij een verstopte en loopneus. Uit eigen ervaring weet ik dat het zeker ongeveer 6 uur werkt! Je mag het dan ook maar om de 6 uur gebruiken... Toegevoegd na 3 minuten: Sorry las net het onderschrift pas! 't is al laat! ,:-P. Goed snuiten wil ook nog wel eens helpen!

Bronnen:
Eigen ervaring

Een loopneus moet je gewoon laten lopen, het is binnen een paar dagen over, het is wel lastig, maar het betekend wel het einde van je verkoudheid. Het kan ook hooikoorts zijn, als dat het is, is Allerfree een goed middel daartegen.

Je moet hem goed vast houden, anders loopt ie nog weg

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100