zeer vette huid, wat helpt goed?

Ik ben de 40 gepasseerd en heb nog steeds een vette huid. Ik word echt niet goed van die glimhuid en pukkels. Ik probeer er van alles aan te doen. Heb speciale wasemulsie (voor gezicht uiteraard)bij de kruidvat gekocht, gebruik een groene zalf speciaal voor de acne huid. Teatree olie gebruik ik ook soms. Ik heb zelfs ooit zalf van de arts gehad die je er dun moet opsmeren. Heel af en toe neem ik een maskertje voor de onzuivere huid. Wat helpt nu echt heel goed, want ik word hier moedeloos van. Pukkels blijven terugkomen!

Toegevoegd na 6 dagen:
Allemaal bedankt voor jullie reakties!! aan sommige heb ik echt iets!

Weet jij het antwoord?

/2500

Nou dit is een mooie vraag voor mij! Ik werk met huiden, dagelijks! Ikzelf gebruik voor mijn klanten altijd Dr. van der Hoog! Top kwaliteit, en het heeft een gemiddelde prijs! Voor jou huid zou ik Dr. van der Hoog Face wash aanraden! Deze is speciaal ontwikkeld voor de vette/onzuivere huid. Dit is een milde diepreinigende gel. Voor de pukkels waar je het over hebt, Zou ik aanraden: Dr. van der Hoog stop spot! Deze is ook voor de vette huid en is een handig klein flesje, die je overal mee naar toe kunt nemen. 3 keer per dag de pukkels aanstippen! (werkt ook voor mee-eters!) Ik hoop dat je hier wat aan hebt! Succes! Toegevoegd na 1 minuut: Oja, en mocht je het willen aanschaffen, bij de kruidvat hebben ze wel is een mooie actie voor Dr. van der Hoog. Bijvoorbeeld, 1 halen 2de de helft van de prijs. Even in de gaten houden dus!

Heb zelf ook erge last gehad van een onzuivere huid. De laatste 3 jaar gaat het stukken beter met mijn huid.(terwijl ik al 10 jaar om de 6 weken na de schoonheidsspecialiste ga). De producten van Dr Schrammek helpen mij zeer goed. Met name de green peel behandeling. Producten zijn 100% natuurlijk.

Ik heb er van mijn 10(!!)jaar heel veel last van gehad. Ik ben nu 23 en heb het eindelijk onder controle. Ik heb vanalles geprobeerd, schoonheidsspecialiste, verschillende merken en prijsklassen producten, de pil,... En niets werkte. Nu heb ik het laatste jaar heel mijn ritueel omgegooid. Ik ben zink en b6 beginnen nemen, ben overgeschakeld op de producten van dr Hauschka (zij werken met een totaal andere filosofie) en ik leef enorm gezond. Ik spaar mijn lever en zorg dat alles in mijn lichaam normaal werkt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100