Hoe kun je van zwembandjes afkomen?(dikte)

Ik heb ooit mijn arm gebroken en ik ben flink aangekomen toen. Daarvoor was ik gewoon echt helemaal dun. Ik had gewoon geen vet ofzo en nu ben ik best wel dik geworden vind ik dan.

Ik zou een klein beetje vet van mijn buik af willen, zodat ik natuurlijk niet de dun ben. Maar ik wil graag van die zwembandjes af. Het ziet er zo vreselijk uit, als je bijv, gaat zwemmen of je hebt een topje aan.

Ik ben pas 13, dus ga niet te ver denken

Weet jij het antwoord?

/2500

13 en nu al zwembandjes?! Sporten en juiste voeding.

Ga joggen! 3 x in de week 5km Laat alle tussendoortjes,drink water in de plaats en neem een kauwgom. Geen zoete frisdranken.

Je zet er niet bij of je een jongen of een meisje bent maar vooral meisjes kunnen op die leeftijd wat "aanzetten" meestal meer op hun heupen en borsten en bovenbenen maar voor je gevoel wordt je van een "twiggy" opeens veel breder overal. Om zwembandjes weg te werken zou ik echt buikspieroefeningen doen, 3 maanden lang, elke dag of om de dag, dat MOET helpen. Daarvoor ga je op je buik liggen, handen onder je hoofd en dan 3 series van 20 x je hoofd/bovenlichaam optillen. Let daarbij op dat je niet je nek heel krom trekt dat is slecht. Het hoeft ook maar een klein stukje, 10 cm of zo. Die nek houdt je netjes recht als je naar een punt aan het plafond kijkt en dat blijf je doen als je je opricht (als je alleen je nek krom maakt ga je naar je buik kijken, dat mag dus niet). Gewoon vaak doen 3 serie van 10 om te beginnen en als dat goed lukt 3x 20 of zelfs 3x30 Toegevoegd na 1 minuut: Nou JA zeg het is al laat zo te zien. Je gaat natuurlijk NIET op je buik liggen maar op je rug!!!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100