help, waarom krijg ik opeens zwart voor mijn ogen en wordt ik duizelig??!

Hallo allemaal,

Vandaag ging ik met vrienden en vriendinnen naar het zwembad, totdat ik opeens duizelig werd, het leek net of ik in een droom zat, toen kwam er allemaal zwart voor mijn ogen en werd heel erg moe?!!
Weet iemand misschien waarvan dit kan komen want dit heb ik nu al 2x gehad;

*Toen ik een spreekbeurt voor de klas moest houden.

*Vandaag in het zwembad.

Vandaag had ik maar een broodje gegeten op de hele dag en ik had niks gedronken want ik had helemaal geen honger en dorst, toen had ik om half 3 een broodje kroket besteld, ik at een paar happen en opeens gebeurde het!

Ik was trouwens ook daarvoor in een soort turks stoombad ofzoiets geweest bij het zwembad.

Weet iemand misschien waardoor dit zou komen en ook hoe dit heet??!!

Heel erg bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een aanval van duizeligheid kan eng zijn, maar gelukkig is er zelden iets ernstigs aan de hand. De oorzaak van duizeligheid kan variëren van stress tot een aandoening aan het binnenoor. Maar raadpleeg toch best eens een dokter: Als je met duizeligheidsklachten naar de dokter gaat, bereid het bezoek dan goed voor en probeer voor jezelf de volgende vragen alvast te beantwoorden. Dat maakt het vinden van een oorzaak wellicht iets eenvoudiger: Hoe zou je de duizeligheid omschrijven? In welke situaties heb je er last van? Hoe lang heb je er al last van? Moet je op bed blijven liggen of kun je gewoon functioneren? Heb je ook andere klachten tijdens een aanval van duizeligheid? Gebruik je medicijnen en zo ja, welke?

Bronnen:
http://www.dokterdokter.nl/gezondheid/psyc...

Ik denk dat het toch er aan ligt dat je te weinig gegeten of gedronken hebt. Ik heb voor mijn gevoel ook niet snel dorst, maar kom er de laatste tijd toch achter dat ik ook wel eens wazig/vlekjes zie. Na een paar glazen drinken, is dat redelijk snel over. Met dat turks stoombad ben je ook veel vocht verloren. Dus volgende keer genoeg water drinken voor en na het stoombad. Met die spreekbeurt kan het ook wat spanning geweest zijn, En oja, ik ben geen dokter, als je dit vaker krijgt even naar de huisarts

Je moet 2 liter water per dag drinken. Dorst of geen dorst. In het zwembad ben je er druk en ook al merk je het niet door het water je zweet ook en verliest daardoor een boel vocht. Vooral dat stoombad is erg. Let erop dat je genoeg drinkt.

Goed eten en drinken is een belangrijk iets van goed en gezond leven. Ook al heb je geen honger of dorst: Eet minimaal drie maal per dag en drink minimaal drie keer per dag. Het kan denk ik ook zijn toen je gespannen was, voor bijvoorbeeld je spreekbeurt. Misschien heb je griep? Mvg, MrMorrie1

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100