Hoe moet je je oorgaatje schoonmaken wanneer je net oorbellen hebt laten zetten?

Ik heb 2 dagen geleden oorbellen laten zetten. Mij werd geadviseerd na 2 dagen te beginnen met het draaien van de oorbel + gebruik van een of ander schoonmaakmiddel voor je oor.

Ik vroeg me dus af moet je je oorbellen uitdoen dat spul er op doen en dan weer indoen en dan draaien? Of moet je ze er nooit uithalen en gewoon langs je oorbellen druppelen en dan draaien?

Weet jij het antwoord?

/2500

je moet ze er niet uithalen. je moet dat spul er proberen er bij te doen op de een of andere manier en dan draaien

Niet eruithalen, gewoon erlangs laten gaan en draaien. Pas als je de zogenoemde zweer knopjes eruit mag halen, kan je ze ook schoonmaken wanneer ze uit je oorgaatjes zijn.

Nooit eruit halen want je gaatjes groeien heel snel dicht! Als het goed is heb je alcohol om erop te doen. Ik pakte er altijd een wattestaafje voor en doopte die in de alcohol en dan ging ik daarmee langs mijn gaatjes en de oorbel :) Veel plezier met je gaatjes!!

Zeker er niet uithalen want dan zijn de gaatjes snel dicht. Tegen zweren en ontstekingen gebruik je Sterilon voor je gaatjes. Doe aan weerskanten van het gaatje een druppeltje Sterilon en dan even draaien,dit doe je een paar weken en dan kun je stoppen. Heeft degene die de gaatjes geprikt heeft je dit dan niet verteld?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100