Hoe krijg je mee eters op lange termijn het beste weg ik heb vooral om mn kin en op mn neus !

Weet jij het antwoord?

/2500

Daar zijm speciale pleisters voor. Maar ik ben bang dat dat niet echt helpt op lange termijn. Je zult het toch eens in de zoveel tijd moeten doen.

Het belangrijkste is natuurlijk je gezicht ‘s morgens en ‘s middags reinigen. - Eerst en vooral moet je altijd eerst stomen. Met andere woorden, als je geen gezichtsstomer hebt, kook je water, giet je dat in een kom, voeg je er eventueel etherische olie aan toe (kamille is hierbij een aanrader). Je gaat boven de kom hangen met een handdoek over je hoofd en dit voor zo’n 5 à 10 minuutjes. - Producten met Tea tree in (onder andere te vinden in het Kruidvat) werken zowel tegen puistjes als meeëters. - Kleimaskertjes waarbij vooral die van Dr Van Der Hoog worden aangeprezen. - Maar de meest gelezen methode is: Reinig je gezicht grondig zodat je gelaat fris en proper is, klaar voor de behandeling. Neem een tissue en scheur deze in twee. Vervolgens plaats je deze over je wijsvingers. Met de bedekte wijsvingers oefen je vervolgens voorzichtig druk uit op het zwart puntje. Zo duw je het propje talg en vuil uit de porie en veeg je deze weg het tissue. Blijf zachtjes duwen tot er geen talg meer uitkomt. Doe je dit niet, kan het verder ontsteken en krijg je misschien een puistje. In plaats van een tissue, kan je ook een comedonenlepeltje gebruiken. Dit is een handig hulpmiddeltje, verkrijgbaar bij de drogist, waarmee je mee-eters kan verwijderen. Let wel op, zwarte puntjes verwijderen is geen sinecuur werkje. Als je het namelijk verkeerd aanpakt, kan je er ontstekingen of zelfs littekens aan overhouden. Zie je het zelf niet zo zitten? Ga dan langs bij een schoonheidsspecialiste voor een gelaatsbehandeling Hoe voorkomen? Reinig je gelaat zeer goed met een reinigingsschuim of zeep.Doe dit zowel ‘s morgens als ‘s avonds. Gebruik één à twee keer per week een milde scrub of peeling speciaal voor het gelaat. Zo verwijder je de dode huidcellen en worden je poriën extra gereinigd. Vermijd een fond de teint op oliebasis. Deze maakt je huid vetter waardoor de poriën gemakkelijk verstopt kunnen geraken. Gebruik liever make-up op waterbasis. Toegevoegd na 17 minuten: De fond de teint en make up tip is natuurlijk niet voor jou van toepassing, zag pas later dat je geen vrouw was..

Bronnen:
http://touchofmakeup.wordpress.com/2010/08...

Om te beginnen moet je er ook voor zorgen dat je ze minder snel krijgt. Dit door minder vet te eten. Mee-eters zijn vaak ook een gevolg van te slechte voeding. Verder is het een kwestie van puberteit of een huidprobleem. Je moet je huid goed verzorgen, goed wassen en niet teveel uitknijpen (want dan verspreid je alleen maar de mee-eters.) Mee-eters horen erbij, maar als je je huid goed verzorgt en de huid niet verwaarloosd, dan zul je minder mee-eters hebben.

Het overdreven vaak reinigen van het gezicht helpt niet, clearasil helpt niet, er aan prutsen zeker niet…. en dit warme weer maakt het nog erger want je puistjes zijn dol op warmte, en je zweet meer. Ik heb hier ook enorm veel last mee gehad in mijn puberteit, en allerhande, laat ons zeggen alle alternatieve middeltjes geprobeerd. (Van groene klei tot rozewater en accupunctuur tot biergisttabletten.) Een tablet sunlight zeep, die ouderwetse ja, is nog het beste… en eraf blijven met je vingers. Je krijgt alleen maar meer irritatie en viezigheid op je huid. Als je toch iets wil doen, wacht dan lang genoeg, haal ontsmettingsalcohol, enkele fijne naalden, en prik ze open met de ontsmette naalden. Je kan het werkje afmaken (uitknijpen) met een ontsmette pincet. Ga niet te ruw te werk, want dan krijg je weer knijpwonden. Dus: Sunlight zeep, ontsmettingsalcohol, fijne naalden en een fine pincet. Het enige wat bij mij uiteindelijk echt verschil heeft gemaakt was een geneesmiddel. Daarvoor moet je sowieso naar de dokter. Het ging bij mij om mino 50, of minocycline, en dat was het eerste dat na 2 a 3 weken echt hielp. Elke persoon reageert er anders op, en er zijn zowel positieve als negatieve ervaringen. Opgepast, ik ben geen dokter, maar heb heb er positieve ervaringen mee.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/weten-manie...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100