Huisgenoot stinkt. Wat nu?

Ik woon in een groot huis met allemaal appartementen. Onder mij woont een man met een persoonlijkheidsstoornis en hij komt bijna nooit zijn huis uit. Het erge is dus dat hij zijn huis ook niet lucht. Ramen en deuren blijven pot dicht. Hij kookt, rookt en doet vele andere vieze dingen in die ruinte en dit dringt door het plafond heen naar mijn woning. De geur is zo hevig dat ik er bijna niks aan kan doen. Ik ben al eens bij hem langs geweest om er over te praten, maar hij ontkend honderd uit dat hij herrie maakt of nooit lucht. Ook heb ik mijn huurbaar op de hoogte gesteld, hij doet er niks aan terwijl dit wel zijn taak is. Hij gaat heel laks om met het contract, bij hem krijg ik ook niks bereikt. Zelfs niet na een dringende brief en honderden klachtentelefoontjes.
Nou denk je vast, verhuis dan. Maar ik vind niet dat ik mijn mooie huisje uit moet omdat die kerel beneden mij zo kan stinken!. Heeft iemand een idee wat ik nog kan proberen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet echt blijven pushen bij de huisbaas, flink onder druk zetten. Als dit allemaal niet werkt kan je ook naar kassa of radar gaan, want die krijgen het ALTIJD voor elkaar, als er eenmaal media er bij is, durven ze geen nee te zeggen.

Je kan de huisbaas dreigen door geen geld meer over te maken wanneer hij niets aan je probleem wilt doen. Wanneer hij het contract niet nakomt, ben jij dit ook niet meer verplicht wettelijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100