Hoe kan het dat mijn lichaam wel bruin word, maar mijn gezicht spier wit blijft?

Ik lig graag aan het strand. elke vakantie kom ik met een super bruin lichaam terug, behalve mijn gezicht die is gewoon spierwit. Hoe kan dit? en wat kan ik hier aan doen? De verhouding ziet er heel raar uit, ik ben nu steeds geneigd om foundation op te doen, omdat de overgang anders te groot is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien heb je een soort 'pigmentstoornis' waarbij je in verhouding minder pigment in je gezicht hebt dan op de rest van je lichaam.

Waarschijnlijk komt dat omdat je minder pigment in de huid van je gezicht hebt dan de rest van je lichaam.. Ook maak je vanzelfsprekend als je make-up draagt je gezicht schoon als je gaat slapen.. (of je wast het) hierdoor kan de vervelling sneller gaan op je gezicht dan op de rest van je lichaam (dikkere huidlagen)

ik heb dit ook jaren gehad tot ik er door een schoonheidsspecialiste erop werd gewezen dat je je gezicht regelmatig moet scrubben en een goede dagcreme met bescherming tegen de zon en het werkt echt uitstekend heb ook nu een lekker bruine snoet scrubben is ook goed voor je lichaam zelf zo wordt je mooi en egaal bruin en blijf je langer bruin

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100