Hoe krijg ik verf uit kleding ? Het gaat om verf waarmee je deuren schildert dus van dat rotverf.

Het gaat om gekleurde kleding dus zwart en turquise , help........

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt het proberen met terpentine maar of dat het de kleding ten goede komt weet ik niet. Vaak is kleding met verf ten dode opgeschreven.

Kijk op het blik waarmee je de verf eventueel moet verdunnen. Met dezelfde stof kun je proberen de verf in je kleding op te lossen. Ik zou wel eerst een klein stukje proberen (en als het niet lukt, zou ik stippels verf op mn kleren maken zodat het lijkt alsof het zo hoort:))

Terpentine en wasbenzine zijn mogelijkheden. Hiermee zul je echter ook je kleding nog verder kunnen beschadigen. Voorzichtigheid is dus geboden!

Niet! Dat gaat er echt niet meer uit. Of het moet eruit slijten. Wasbenzine en terpentine maken alleen maar nog meer vlekken. Zeker op zwarte stof. Als de verf ingedroogd is en het is niet al te dik, zou je het kunnen proberen eraf te krabben, maar ik ben bang dat dit voortaan je verfkleren gaan worden.

Die rotverf krijg je er alleen uit door het er uit te knippen (middel is erger dan de kwaal) of enigszins met een staalborsteltje waarmee je suède schoenen opschuurt.

Met boter echt probeer het maar eerst op je hand alleen er blijft een vet vlek over , dus moeilijk !ja was benzinne pas op heel brandbaar en mogelijk kleur verschil

Dit werkt echt, het klinkt raar, maar doe er wat parfum op of nagellakremover laat het intrekken dip met een doekje en was het uit.

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rub...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100