hoe voorkom(verhelp) je gescheurde lippen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

invetten met droog of koud weer, en niet steeds met je tong langs je lippen gaan omdat er wat irritants zit. het smeren niet overdrijven hoor, dan 'verwen' je je lippen en kunnen ze ook weer eerder scheuren. de droge velletjes kan je eventueel verwijderen door er bij het tandenpoetsen even de lippen mee te poetsen (soort scrubben)

OP TIJD iets goed erop smeren en wat mij betreft is er maar één ding echt goed, blistex uit een tube als je minder last hebt werkt zo'n gewone lippenpommade ook wel weer

Ze ontstaan voornamelijk door het likken aan de lippen wanneer men buiten is. Je kunt het dus meestal voorkomen door niet aan je lippen te likken wanneer je buiten bent of snel naar buiten gaat. Je kunt er ook labello opsmeren of vaseline. Hierdoor gaan de 'sneeën' ook sneller weg.

Vóór het slapen gaan, lichtjes insmeren met uierzalf. Best wel de vette (gele) gebruiken, deze blijft langer zitten en bevat antibiotica.

Klinkt echt gek, maar dunnetjes met honing insmeren en een nachtje laten zitten helpt ook goed. Geleerd van mijn vader die imker is.

Koop Blistex; verkrijgbaar bij supermarkten en drogisterijen. Werkt perfect.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100