wat kun je doen tegen wallen, behalve goed slapen? en hoe ontstaat het eigenlijk?

Voedingssuplementen of cremetjes of voedsel of iets?? Ik heb er erge last van, maar ik slaap wel voldoende, zelfs veel.. Kan dat een oorzaak zijn??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wallen en kringen rond de ogen geven het gezicht een vermoede uitstraling. Een goede verzorging van de huid de beste manier om wallen en kringen te voorkomen. Verzorg je huid zo goed mogelijk. Stress is slecht voor je huid. Zorg dus voor goede voeding en voldoende ontspanning. Slaap voldoende, verwijder je make-up voor je gaat slapen, en gebruik dagelijks nachtcrème. Als je rookt is het aan te raden te stoppen. Je merkt al na enkele weken dat je huid weer tot leven komt. Een instant redmiddel dat kan helpen na een avondje uit of een slechte nachtrust is een koud washandje of een ijsblokje. De koude laat de bloedvaten samentrekken en zo wordt het vocht langzaam afgevoerd. Er bestaan veel crèmes tegen donkere kringen die beweren het probleem te verhelpen, maar deze hebben meestal weinig resultaat. Tegen wallen kunnen crèmes op basis van cafeïne een invloed hebben op de vetophoping en voor verbetering zorgen. Ook een chirurgische ingreep, bijvoorbeeld een ooglidoperatie bijvoorbeeld, werkt wallen weg.

Bronnen:
http://www.dokter.nl/index.php/Huidaandoen...

Regelmatig 15 minuten gebruikte koude kamille theezakjes opleggen . Wallen zijn eigenlijk vet, het kan erfelijk zijn. Iets meer ingrijpend ( maar wel met een perfect en waarschijnlijk definitief resultaat ) : ze laten weghalen door een esthetisch chirurg. Dit voor als het probleem zich heel dikwijls stelt. Na ongeveer 10 dagen zie je niets meer van deze ingreep , Het vet wordt weggeschraapt. Je bent jaren gerust, misschien zelfs voor altijd .Er blijven geen wallen over na de ingreep.

Je zal gek opkijken van dit antwoord maar probeer het eens uit. Sperti aambeienzalf schijnt geweldig te werken tegen wallen. Voor degene die nu allemaal minnetjes gaan geven. Probeer het eerst eens uit :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100