als iemand heel erg faalt, hoe noem je zo iemand?

kan ik me vrienden mee plagen.

Weet jij het antwoord?

/2500

een faalhaas een epic failer

Een prutser.

Faalhaas is de beste.

landloper, faalhaas, 'heb je je hersenen thuisgelaten'

Genifaal (i.p.v geniaal)

hier wat andere opties? als iemand echt vaak duffe acties heeft kan je deze naam ook gebruiken voor anderen. (bv sjaak is vaak duf) beste sjaak aktie weer van je he? of... pffff.... stuk Sjaak wat je er bent. handige harrie (cynisch) als een keer wel wat lukt 'zo, das zeldzaam! koop een gebakje, dan gaan we het samen vieren!' Toegevoegd na 10 minuten: opper-faler master- faler vraag of ze last hebben van faaldwang (keer wat anders dan faalangst) vraag, als ze toch zo goed zijn in het falen, of ze kunnen falen in het falen. overtuig ze ervan dat het niet erg is om een keer niet te falen, en ze in dat geval gewoon vrienden van je blijven. vertel dat het bijzonder is om bij zoveel falen toch een gezond eigenbeeld kunnen hebben en dat je dit erg knap vind.

Afhankelijk van de situatie kan ongeschikt een optie zijn... Maar zoals sommigen al zeggen faalhaas is een goede benaming.

Of gewoon mislukkeling. Maar iemand die op GoeieVraag.nl vraagt naar woorden waarmee hij zijn vrienden kan plagen is eigenlijk ook wel een epic failer...

*looser *minkukel *bijgoochem *schlemiel

een faggot

bij mij zegt iedereen faling ipv paling omdat wij wat met vissen hbbn :P zoals: viskunde geschiedevis enzzz

faler faalhaas faaliemand

Zo iemand noem ik bryan8888, zo iemand die het leuk vindt anderen te plagen maar zelf niet kan bedenken hoe.

Dat is iemand die zijn/haar dag niet heeft. Je kunt deze persoon uilskuiken noemen, maar er komt een dag dat je zelf zult falen. hoe harder je deze mensen op hun pechdag afvalt, hoe erger jij het dan om de oren krijgt. Falen op zich is al vervelend, het is bijna gemeen om DAN ook nog te plagen, iemand kan zich dan echt kl.... gaan voelen. Een vriendelijke opmerking is dan veel meer waard dan misbruik van de situatie te maken. je moet je goed realiseren dat wat je zaait, zul je ook oogsten.!!

a piece of fail

bryan8888,of nog een 8 erbij.:-)

Een Falert. meer mogelijkheden: sukkel, loser, e.d. kunnen wel tijdelijk.. Of je maakt het ''gewoon'' kenbaar door hard "FAIL" of "EPIC FAILL" te roepen.. Toegevoegd na 36 seconden: een failende zou ook kunnen..

úber-faler epic-failer faler-führer (heb je een leuke alliteratie)

Een eendvogel (ander woord voor stommerik) Persoonlijk gebruik ik de woorden: Pannekoek en Lampenkap graag

In mijn ogen voldoet maar 1 woord, helaas niet Nederlands: loser. Het bekt gewoon lekker.

een zompie een vrucht een goudvis de runner-up (2e plaats) in het wereldkampioenschap falen een klootviool

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100