Mijn voorhoofd verveld. Zeg maar een soort schilveryjes. Ik heb dit al ruim 4 jaar. Hoe kom ik hier het snelste vanaf?

Scrubben doe ik al.

Toegevoegd na 7 minuten:
Schilveryjes moet schilvertjes zijn

Weet jij het antwoord?

/2500

Naar de huisarts gaan.. Kans bestaat dat dit een of andere soort schimmel is die met een crème zo verdwijnt...

even naar de apotheek om een tube vaseline cetomacrogol creme te halen (zonder recept te krijgen), dan elke avond voor t slapengaan met een ruwe washand erover en daarna insmeren. Ik heb er zelf ook al jaren last van naast mn neus en bij mn wenkbrauwen. En dit is het enige dat mij heeft geholpen. Is het na een week niet beter dan idd even naar de huisarts.

Ik heb het ook. Heb jij het ook bij de haargrens? Ik dacht eerst een hele tijd dat het roos was, maar dat is niet zo, het komt echt van de huid af. Je ziet het bijna niet gelukkig, maar het is wel vervelend dat het blijft terugkomen. Ik scrub ook maar dat heeft bij mij ook niet echt veel zin. Wel blijven doen anders wordt het misschien erger. Laat me even weten of je die créme nog gaat kopen en of het helpt, dan ga ik kijken of het ook wat voor mij is ik mag nl niet zomaar alle medicijnen en cremes omdat ik al andere heb. Succes!!

Ik heb er al vijftien jaar last van, met intervallen. Alleen het voorhoofd, en de zijkant ervan, als schuurpapier. De dermatoloog schreef Ibaril zalf voor, die goed helpt. De dermatoloog vroeg ook of ik er last van had op mijn borst. Dat was zo, maar niet zo erg dat ik er over te klagen had. Schijnt samen te hangen.

Mijn dokter schreef Ketoconazol voor. Heeft uitstekend geholpen.

Ik had het ook. Wat mij hielp was het gebruik van gezichtscrème van Sabon. De enige crème die ik verdraag. Door Sabon zijn alle huidproblemen opgelost. Je vindt winkels in de meeste grote steden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100