Wat is nu een goede site om een zorgverzekeraar voor 2011 te kiezen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

www.zorgvergelijk.nl Toegevoegd na 5 minuten: http://www.verzekeringssite.nl/zorgverzekering/ Toegevoegd na 5 minuten: je moet wel enkele gegevens invoeren zoals leeftijd enz want anders kunnen ze je premie niet berekenen

www.independer.nl en dan kiezen voor zorgverzekering

Je moet wel alert blijven want de zogenaamde önafhankelijke" vergelijkers zijn minder onafhankelijk dat ze zeggen.

Dat is eigenlijk heel persoonlijk. Kijk wat je nodig hebt en denkt te hebben in het nieuwe jaar: fysiotherapie, tandarts, orthodontist, bepaalde medicatie. Dan pak je er een paar uit met een lagere maandpremie en je gaat kijken of die dat vergoeden. Als de een meer vergoedt dan de ander, heb je al een keuzemogelijkheid. Let op vrijheid van kiezen van ziekenhuizen en zo. Als je in A woont wil je ook in A naar het ziekenhuis. Niet naar S of Z (noem maar een letter) omdat jouw zorgverzekeraar daar een contract mee heeft. En natuurlijk de zorgwijzer, die helpt je ook op weg. Plus je kunt eens vragen bij vriendinnen of familie wat hun ervaringen zijn. Blijkt achteraf dat het toch niet helemaal goed is voor jou, dan heb je over een jaar weer de keuze tot overstappen en weet je mogelijk nog beter waar je op moet letten.

KiesBeter.nl is een website van de overheid, dus hier wordt niet-commerciële informatie aangeboden. Je kan hier ook zorgverzekeringen vergelijken:

www.independer.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100