Wat moet ik doen als ik verkering had met een meisje uit mijn klas, ze heeft me gedumpt, ik wordt weer verliefd op haar en ik wil verkering vragen?

Ik heet Nardy en zit in groep 7. Ik ben 10 jaar en had verkering met 2 meisjes (niet tegelijkertijd). 1 van hun heeft me gedumpt en ik heb er een zelf uit gemaakt.
Ik ben nog steeds verliefd op dat meisje dat mij gedumpt heeft. Ik wil verkering vragen, maar durf het niet. Wat moet ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Moeilijk te zeggen, aangezien je niet vertelt waarom ze jou gedumpt heeft... Probeer voor je zelf eerst eens te achterhalen waarom ze je gedumpt heeft. Wat vond ze niet leuk aan je? Probeer dat eerst te veranderen. En daarna, als ze nog vrij is, kun je haar alsnog een keer om verkering vragen. Hoef je ook niet bang voor te zijn dan. En je kent haar toch al goed, daar je al eens verkering met haar had. Ze is geen vreemde voor je. Dus werk aan jezelf, en probeer het later nog eens.

Als ze je heeft gedumpt is dit een teken dat ze op je is afgeknapt. Vaak kan je dan niet veel meer doen, maar misschien dat je alsnog haar aandacht kan trekken of iets doen waardoor ze weer op je valt. Een draak verslaan raad ik trouwens sterk af ;)

Niet weer verliefd worden en gewoon niks doen want ze moet je niet. Dat is toch duidelijk: ze heeft je GEDUMPT.

Ga voorlopig maar gezellig buiten spelen, voetballen, hardlopen, knikkeren, enz. Misschien wil ze meedoen. De wereld bestaat uit meer dan verliefd zijn etc. Ga die andere dingen maar eerst ontdekken, anders word je een vreselijk saaie pier!

wees gewoon lekker jezelf kijk eerst of je vrienden met haar kunt worden ga samen leuke dingen doen als veel met haar samen bent en je hebt het gezellig dan kan het zomaar zijn dat ze je verliefd op jou word en zo niet heb je toch een mooie tijd gehad veel succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100