Hoe zorg je dat je sneller borsthaar krijg?

Ik ben een jongen van 18 (bijna 19) en heb nog helemaal geen borst en buikhaar, terwijl mijn klasgenoten dit allemaal al wel hebben. De een meer, en de ander minder.
Vooral bij het omkleden bij de sportlessen schaam ik mij enorm. Hoe kan ik er voor zorgen dat dit bij mij sneller komt? Ik heb wel veel arm en beenhaar, en borsthaar zit ook echt in de familie. Hoe krijg ik dit sneller? Alle reacties zijn welkom!!

Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Er is geen enkele gezonde manier waarop jij sneller borsthaar krijgt. Je kunt wel in de weer gaan met hormonen, maar dit is zeker niet aan te raden. De meeste vrouwen, overigens, houden helemaal niet van borsthaar. Kijk eens naar de meeste mannelijke modellen, je komt er vrijwel nooit een tegen met een lading borsthaar.

Je kunt speciale groeicrème daarvoor kopen op de zwarte markt in Beverwijk. Je kunt een klein potje al voor 50,- verkrijgen. Het lukt ook met urine, maar dat is goor en dat wil je denk ik niet. Je kunt ook pindakaas op je borst smeren, daar moet je mee slapen en dan heb je wat meer borsthaar.

Oke er is eigenlijk wel een manier, je lichaam heeft van zichzelf kleine korte haartjes. Overal. Als je deze scheert, groeien ze weer terug, hoe vaker je scheert, hoe dikker en langer ze terugkomen. Je kan het vergelijken met je oksels scheren. Denk maar eens in dat op het begin die haren vrij dun zijn, en dat ze na een tijdje terugkomen als stoppels, en dikkere haren.

eroverheen scheren desondanks heb je geen borsthaar al is het minimienie gewoon scheren heb gehoord dat je door vask scheren snellere haargroei krijgt

Vraag het Austin Powers

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100