wie heeft to do tips bij langdurig ziek zijn?

ik zit sinds 4 weken thuis met zware rugklachten. het ziet er niet naar uit dat ik op korte termijn weer op de been bent. Heeft iemand leuke tips wat je kan doen, zonder je rug er voor te gebruiken? De tv, tijdschriften en buren gluren heb ik onderhand wel gezien namelijk:)

Toegevoegd na 14 minuten:
vrouw, 25, en ik mag niet langer dan 10 min per uur zitten

Weet jij het antwoord?

/2500

Puzzelen. zowel in boekjes (sudoku, doorlopers, logische gevarieerd) als misschien op tafel. Legpuzzels. Thrillers of (Skandinavische) detectives lezen (spannnnnennnd leidt van de pijn af uit de bibliotheek, eventueel een luisterboek) Een (luister) cursus doen; iets wat je al jaren wilt, maar waar het nooit van komt. Nu heb je de tijd. Als je er van houdt: tekenen (je eigen voeten bv, een hand, een stuk fruit .. klein object vanuit de positie waar je je fysiek het beste bij voelt. Punniken. Borduren. Sjaal breien. (dikke wintersjaal of muts. Op internet kun je opzoeken hoe. Wellicht materiaal bestellen) Vakantie regelen (internet) voor als het weer kan. Toegevoegd na 5 minuten: En: beterschap natuurlijk! Ik weet zelf wat rugpijn is en dat is geen lolletje!

Regel een smartphone, dat helpt je de winter wel door op bed. Wat een ellende voor je, trouwens. Maak voor iedereen een grote sinaasappel, volgestoken met kruidnagels (in mooie patronen, je hebt nu de tijd om er een kunstwerkje van te maken). Voor iedereen een geurig goedkoop kerstkado en je bed ruikt zálig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100