Waarom is iemand s nachts nog wakker?

Toegevoegd na 14 minuten:
Ik zelf ben vanavond weg geweest, met een aantal mensen gaan eten. Daarna nog een drankje gedronken.:) ik kan nu echt niet slapen hoor. morgen vrij, en een wijntje naast me.....Dat is voor mij de reden.....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewenning bijvoorbeeld, of zoals hierboven levenspatroon.. Sommige kunnen gewoon niet vroeger gaan slapen, of zijn een dag of paar dagen niet echt actief geweest. Of hebben belangrijke dingen te doen, of juist niet maar willen nog even op GV bijvoorbeeld rondkijken:) Of kon die nacht niet goed slapen:) En als je volgende ochtend toch niet vroeg op moet.. dan houdt het je ook niet echt tegen lijkt me. Je dag gaat er wel langer door lijken denk ik, langere tijd dat je wakker bent, tenzij je het ''langer'' wakker zijn compenseert door langer te slapen, wat hier dan wel eens gebeurt:) Ik slaap (als ik een dag niet echt actief geweest ben, of beetje lui...:) ) voor 10 uur echt niet goed, tenzij school vermoeiend was.. Normaal ga ik ook rond 1 uur naar bed.. gewoon gewenning.. nog geen problemen gemerkt, of soms als we tot het 8e school hebben dat het soms vermoeiend is, maar ach.. weet niet of langer slaap helpt:) Toegevoegd na 25 minuten: Om uit vervelen en niet goed kunnen slapen die nacht vragen te stellen op GV?:)

Dat kan heel uiteenlopende redenen/ oorzaken hebben. Werk. Niet kunnen slapen. goede film op de tv etc.

Omdat hij/zij nog wakker is, een ander levenspatroon heeft of misschien wel gewoon moet werken i.p.v. slapen of feesten.

Omdat hij bijvoorbeeld zou moeten werken. Politie, ziekenhuispersoneel, brandweer, kroegbaas, noem maar op.

Omdat er een klus af moet. Ik zou graag achter moeders wollen onderbroek kruipen hoor! Over een halfuurtje hoop ik.

Omdat ik niet genoeg kan krijgen van alles wat de dag me te bieden heeft. Er zijn er zoveel dingen die me boeien, en een paar uurtjes slapen vind ik zelfs zonde van de tijd. Ik voel weinig rust, en ben altijd actief.. ik heb de tv aan, de radio soms ook erbij en ook nog de pc.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100