Ik dacht altijd dat seks en liefde, bijna hetzelfde was, Maar dat is niet zo zeggen andere, Wat is dan het verschil tussen pure seks, en liefde?

Toegevoegd na 3 minuten:
dus alsje zegt neuken, is het meer plat, en sex met diepe genegenheid is liefde voelen voor hem/haar hoe zit het nou? Het woord neuken heeft toch ook iets met liefde te maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

als je echte liefde voelt voor iemand is de seks heeeeeeeeel speciaal en lekker. heb je seks met iemand waar je niet van houdt, dan zal het puur opp zijn en minder intens.

Liefde is dat je jezelf niet op de eerste plaats zet, liefde is dat je de ander op de eerste plaats zet. Ik hoop je met een tekst uit de Bijbel je dit te kunnen uitleggen: Liefde is geduldig en vriendelijk. Liefde is niet jaloers, vervalt niet in grootspraak, in eigendunk. Ze gedraagt zich niet grof, ze is niet uit op het eigen belang. Ze raakt niet beledigd, ze rekent het kwaad niet aan. Ze verheugt zich niet in onrecht, ze vindt vreugde in de waarheid. Ze kan alles verdragen, ze blijft geloven, blijft hopen, nooit geeft ze het op. De liefde zal nooit ophouden te bestaan! Dit vraagt dus om een bepaalde toewijding. Wat bedoel je met pure sex? Sex is puur wanneer je sex hebt met de hierboven beschreven liefde. Wellicht bedoel je met pure sex het hebben van sex zonder je te willen verbinden en toewijden aan één partner, met de intentie om die ander alleen maar lichamelijk te "gebruiken". Dat zou betekenen dat jij en je partner niet meer voor elkaar betekenen dan een zakdoek die je na gebruik weggooit. Weet dan wel dat het niet zo is bedoeld en dat een relatie meer kan inhouden door je partner lief te hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100