waar zit de g-plek bij de vrouw

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Routebeschrijving: Breng 1 of twee vingers in de vagina met de palm gericht naar de navel. Buig je vingers zachtjes zodat ze de voorste wand van de vagina strelen. Je zou een verhoogd plekje kunnen voelen of een serie ribbeltjes of misschien ook niets speciaals. De vrouw kan dit heel lekker vinden, de neiging krijgen om te plassen of beiden. Streel de plek met verschillende hoeveelheden druk en je merkt of je de plek gevonden hebt of niet. Het ene meisje merkt niks en een ander meisje vind dit plekje lekkerder dan de clitoris.

Bronnen:
http://www.jipdenhaag.nl/thema.php?jipvar=10092

Onderstaande link geeft een tekening. Toegevoegd na 7 minuten: De link is niet goed overgenomen, maar ga naar ggogle .nl, type g-spot en ga naar afbeeldingen. Toegevoegd na 8 minuten: Al die g's. ggogle moet dus gewoon google zijn.

Bronnen:
http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://...

bij elk meisje zal dat anders zijn,maar de clitoris denk ik dat bij 't overgrote deel toch wel dé g-spot is hoor. Toegevoegd na 4 uur: ter aanvulling: zelfs wétenschappers zijn er niet zeker van dat er zoiets als een G-spot bestaat.Geloven jullie 't niet?! Nou,dan komt híer de link: http://www.nu.nl/wetenschap/2154876/g-spot-bestaat-toch-niet-.html Toegevoegd na 4 uur: en dat is dus de opinie van de officiële weteschap,die zich qua onderzoeken op feiten moet baseren. Toegevoegd na 5 uur: Goed dan: ff dit….. Ik denk dat iemand méérdere G-spots kan hebben,waar iemand hélemaal geil van kan worden. Zélfs een beetje "sabbelen" aan oorlelletjes kan iemand al in een héle grote staat van opwinding brengen,of b.v. met je tong over tepels zachtjes heen en weer likken,e.d. Nogmaals..er kunnen dus méérdere zijn zo ook inderdaad de ribbeltjes van de vulva. Maar,zoals Nynke óók al laat doorschemeren in haar laatste zin,dat sommige meisjes wel degelijk de clitoris ervaren als G-spot. M.a.w. : er bestaan méérdere zgn. "" erogene" zones,maar zelfs wetenschappers zijn er zelfs niet unaniem over en sommigen twijfelen zelfs of zulke "zones" wel überhaupt bestaan. Ik verwijs dan ook naar de volgende link: http://forum.viva.nl/forum/list_message/4813689

sommige vrouwen weten zelf niet eens waar hij zit. hij is erg moeilijk te vinden succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100