Hoe komt het dat vrouwen of mannen als ze ouder worden zich vaak aangetrokken voelen tot hetzelfde geslacht?

Ik maak dat nogal eens mee in mijn omgeving. Brave huisvaders of moeders die naarmate ze ouder zijn ineens blijken over homoseksuele gevoelen te hebben.
Heeft dit misschien met hormonen te maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heeft niks met hormonen te maken. Vaak wist de familie en/of omgeving dit al veel langer. Jammer dat die personen hetzelf nog niet wisten of gewoon niet wilde weten. Uiteindelijk komen ze uit de kast en hebben spijt dat ze er niet eerder voor uit zijn gekomen. Sommige personen hebben jammer genoeg heel veel tijd nodig om eindelijk zichzelf te kunnen zijn.

Wat heel goed mogelijk is, omdat ook in andere kulturen mannen graag uitgaan met mannen en vrouwen met vrouwen. Allen maatachappelijke dwang en sexuele behoefte drijft ze naar het andere geslacht toe. In sommige andere culturen is er veel minder taboe op sexuale geslijkslachtige ervaringen. In die landen 'bestaat' homosexualiteit niet. Toegevoegd na 1 minuut: Als je ouder wordt, dan valt de sexuaele behoefte weg, dan kun je rustig je eifgen weg volgen en zoek je gezelschap van je gelijken op. Met een vriend naar de kroeg is waarschijnlijk gezelliger dan meteen vriendin naar de kroeg

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100