Wanneer wordt iemand als seksverslaafd bestempeld?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je er in woord, gedrag en gedachte voortdurend door in beslag wordt genomen. Dus als je het er steeds maar over wilt hebben. Of als je er lichamelijk steeds maar op gericht bent. Je hoeft nog niet eens zo bestempeld te worden om het te zijn. Het is dikwijls niet zichtbaar / merkbaar voor anderen. Sommigen weten zo'n verslaving heel lang voor zichzelf te houden. Tot hun dood zelfs. Nabestaanden treffen dan vaak in de nalatenschap ( vaak trieste) bewijzen aan van de verslaving of obsessie.

Als je steeds maar vragen over het onderwerp blijft stellen.

Je bent echt verslaafd ergens aan als je dagelijks leven in het teken van de obsessie komt te staan. Je kan je nergens meer op concentreren, zonder dat je gedachten weer in dezelfde richting dwalen.

Als zijn of haar seksuele gedrag lijdt onder zijn of haar persoonlijke bezigheden n verplichtingen. Toegevoegd na 16 minuten: Als zijn of haar Andere bezigheden en verplichtigen lijden onder et seksuele gedrag. Excuses

Als iemand er constant aan denkt , er over praat , dan kun je wel zeggen dat die persoon sex verslaafd moet zijn denk ik .

Iets is een verslaving als je het structureel zo slecht onder controle hebt dat het onderdelen van je leven negatief blijft beinvloeden. Erger is het als het onderdelen van je leven steeds verslechterd.

Wanneer je niet meer zonder kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100