Kan een vrouw genieten van anale sex? Ze heeft toch geen prostaat zoals een man?

Voor een man kan het lekker zijn om gepenetreerd te worden omdat hij een prostaat heeft, maar hoe kan een vrouw genieten van anale sex?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zit een zeer dunne wand tussen het rectum en de vagina. Bij de meeste vrouwen is juist de achterwand het meest gevoelig voor seksuele stimulatie, en die stimulatie bereik je dus ook door stimulatie via de anus. Bij sommige vrouwen zelfs nog meer dan via de vagina.

Ja dat kan zeker. Buiten de plekjes die geraakt worden kan het voor een vrouw erg opwindend zijn anale sex te hebben. Natuurlijk vergt het enige oefening en voorzichtigheid en voldoende glijmiddel maar dan kan ze er echt van genieten. Natuurlijk zijn er vrouwen (en ook mannen) waarbij het gewoon niet gaat zowel lichamelijk als psygisch dan rest er niets andere dingen te proberen.

t kan ook heel erg pijnlijk zijn vooral als t te droog is of lul te groot en te dik is als ik dat mag zegen?? dan zal dit tijd kosten om t lekker te vinden omdat niet iedereen een groot poep gaatje heeft dan zal het dus eerst moet opgerekt worden voor dat t fijn kan zijn

In je vagina zit de A-spot en die word gestimuleerd als je vaginale seks hebt. In je anus zit de G-spot die mannen dus ook hebben. Die word ook gestimuleerd. Een vrouw kan genieten van anale seks als zij daar volledig achter staat. Dus het niet smerig vinden of een raar idee. Als je het voor de eerste keer doet moet je het rustig aan doen. Het is namelijk wel een kleiner/strakker gaatje dus er ineens in zitten beuken is niet zo leuk vooral omdat je er ook nog aan moet wennen. En het beste is als je anale seks doet is dat je een condoom doet en veel glijmiddel. Als je over gaat op vaginale seks de condoom afdoen want het kan wel soa's opleveren door de bacteriën die de vagina niet gewend is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100