Wanneer heb je sex en wanneer bedrijf je de liefde, wat is het verschil? Wat zijn de overeenkomsten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij liefde bedrijven komt er ook de mentale intimiteit bij. Zoals bij Tantra is... Toegevoegd na 17 uur: Je versmelt dan als het ware. Je liefde is zo groot dat je in feite 1 wilt worden en daarmee ook lichamelijk 1 wilt worden. De geslachtsgemeenschap is dan ook bedoeld om 1 te worden. Je wilt (als man) letterlijk IN haar zijn en zo nog dieper verbonden te zijn. Als vrouw wil je de man ook IN je hebben.

Als twee mensen die van elkaar houden met elkaar vrijen dan is het de liefde bedrijven. Als het gaat om alleen lust dan is het seks.

Sex is gewoon een ander woord voor geslachtsgemeenschap. In de brede biologische zin des woords. De liefde bedrijven heeft, zoals het woord al zegt, te maken met de liefde. Als je die liefde op de meest lichamelijke manier uit, dan komt daar vaak sex bij kijken ;) Oftewel, de liefde bedrijven is sex, maar sex is niet persé de liefde bedrijven.

In mijn beleving wel,bij de liefde bedrijven komt,als het goed is,houden van voor.Bij het hebben van sex kan puur en alleen sprake zijn van lust en hoeft er van liefde geen sprake te zijn. Wat ze gemeen hebben is de dan waarschijnlijk de geslachtsgemeenschap,of een andere vorm van sexueel handelen.

Het loopt vaak door elkaar ,ja de liefde ! Bij verliefdheid en dan sex !bij houden van, weer ietsje anders ,is de sex hemels enz ook al kom je niet !je wilt bij elkaar zijn !dat is al fantastisch :). Dan de sex zonder liefde kan spannend zijn ,lekker ,lust en spanning staan centraal , na de daad ,wil je zo snel mogelijk weg :) soms ontstaat ook hier weer liefde uit ,of een idee van .want na de daad komen er vaak allerlei hechting s hormonen los ,zeker bij de vrouw !ja dan loopt het allemaal door elkaar ,en wordt het verwarrend !

Eigenlijk is het hetzelfde, ik denk dat er eerst "sex hebben"was, en dat dat woord toen niet netjes meer werd gevonden, als in: te weinig verhullend, te plat/. Liefde bedrijven klinkt allemaal wat aardiger, liever. (dus opp de manier dat oude van dagen nu senioren zijn geworden)

Volgens mij is er juist een groot verschil tussen. Heel veel jongeren hebben seks met elkaar en dat is geenszins omdat ze elkaar liefhebben. Meer een soort van ontdekken wat er allemaal kan, ingegeven door het feit dat ze bij elkaar zijn. Wanneer mensen van elkaar houden en op basis daarvan intieme handelingen verrichten dan is dat de liefde bedrijven. Zij houden met hart en ziel van elkaar en daar hoort het lichamelijke ook bij.

Lichamelijk is er geen verschil tussen seks en de liefde bedrijven. Het grote verschil speelt zich tussen de oren af. Je gevoel naar de ander toe of gewoon in een geile bui zijn. Of beiden. Er is zoveel te leren envooral te ervaren op dit gebied. Geniet ervan.

Liefde is geven.Seks is nemen.

"Sexualiteit in samen zijn" Geschreven door "Sun van Meijel" zal menigeen achter de oren krabben. Sex is wat mensen er zelf van hebben gemaakt. Truce.

Woordenboek definiet van seks: "handelingen en gevoelens die te maken hebben met lichamelijke opwinding en vrijen" Woordenboek definitie van Liefde: "deze genegenheid verbonden met gevoelens van erotiek: er ontbrandde een hevige liefde tussen hen ; liefde is blind maakt dat men de gebreken van de geliefde niet ziet; de liefde bedrijven de geslachtsdaad verrichten" De liefde bedrijven (dus het uitoefenen van de liefde) is het verrichten van de geslachtsdaad met een geliefde (met iemand met wie je verbonden bent qua gevoelens). Seks wordt vaak gezien als de feitelijke penetratie tussen man en vrouw. Bij de liefde bedrijven hoort ook het voorspel. Goeie vraag!

Bronnen:
http://www.woorden-boek.nl

In mijn optiek heb je altijd sex, maar wat het verschil maakt is het persoonlijke gevoel wat je hebt naar de ander toe. Wanneer je wilt opgaan in de ander, wilt uit maken van zijn of haar wereld, er wilt zijn en alles wilt delen. dat gevoel maakt het verschil tussen sex en het bedrijven van de liefde.

je kunt een lange relatie hebben, gevoelens voor elkaar en toch ook gewoon een keer sex hebben. Je kunt ook geen relatie hebben en vrijen met iemand. sex is puur en alleen lichamelijk gericht. vrijen is met meer passie en gevoel. je bent meer 1 met de ander.

Sex met iemand van wie je weliswaar niet houdt en die je net hebt ontmoet kan zeer liefdevol zijn vanuit oprechte sympathie. En sex met je jarenlange partner kan het enige zijn dat je nog bindt aan de ander, de relatie teruggebracht tot pure geilheid. Liefde voelen en uitdrukken is waar het om gaat, wat het verschil maakt. Liefde in de betekenis van oprechte vriendelijkheid betuigen, sympathie, empathie, inlevingsvermogen, onderlinge betrokkenheid en humor, enz. Of dit nu aanwezig is in een lange relatie, een one-night-stand of een korte affaire is minder belangrijk. In alle vormen kan die liefde zowel aan als afwezig zijn.

Wil even terugkomen op je vraag. Wanneer bedrijf je de liefde: Liefde wordt niet bedreven, maar GEGEVEN. Als je van elkaar hou, ben je gek op elkaar, raakt elkaar aan, komt lichamelijk contact uit voort. Sex met iemand hebben is enkel en alleen voor het genot.

Sex is het nastreven van een orgasme, puur en alleen om sexuele spanning los te kunnen laten, terwijl je liefde met iemand bedrijft als het om genegenheid en houden van gaat. De liefde bedrijven betekend verbondenheid voelen met de ander wat zich kan uiten in hartstocht en uit kan monden in een orgasme. Maar een orgasme bereiken is niet het uitgangspunt van de liefde bedrijven.

De liefde bedrijven, drie woorden die helemaal voor zichzelf spreken. Het is een veel "breder" iets dan sex hebben. Sex hebben kun je ook met een prostituée, daar komt geen liefde aan te pas, alleen lust.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100