Mijn ballen schieten steeds mijn lies in. Hoe komt dat?

Steeds als ik een erectie heb komt mijn scrotum strak te staan en 'schieten' mijn ballen in mijn lies. Terwijl ik het niet kous heb of zo. Dit kan behoorlijk pijn doen tijdens het vrijen. Vrijwel altijd gebruik ik daarom een cockring maar ik vind dat er niet echt charmant uitzien. Weet iemand een andere oplossing voor dit probleem?

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarom een cockring niet elegant?als je bezig bent kijk je daartoch niet naar?aan het probleem ballen in je lies is weinig aan te doen,,dat gaat zo als het gaat, nu heb ik wel een tip voor je, inplaats van een cockring kan je ook een elastiekje om je balzak doen,geen kip die dat dan nog ziet.Zo,n elastiekje kan je net zo nauw maken als je zelf wil,ne wat het prettigste voelt. Suc 6

Dit is een ernstig medisch probleem, ik heb iemand gekend die dezelfde problemen had, zijn teelballen werden naar binnen getrokken, sorry maar je moet hier asap mee naar een uroloog, wat de rest verteld kan me hier niets maken, geloof me ik bespaar je een hoop ellende, wellicht volgt er een correctie-ingreep ( geen schrik houd niet zoveel in ) maar beter dat dan een zeer slechte afloop... Een cockring maakt het trouwens enkel erger. (bloedvaten e.a weefsel )

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100