Is de kans lager om kinderen te krijgen als je jezelf mastrubeerd?

Vraag lijkt me duidelijk? Is de kans lager als je jezelf aftrekt? Kan het nergens vinden dus vandaar de vraag!

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, de kans kan zelfs hoger zijn. Door de zaadvoorraad af en toe te "verversen" wordt het aantal gezonde, actieve zaadcellen in het sperma groter, en daarmee ook de kans om zwanger te maken.

Nee, masturberen (aftrekken) is niet ongezond. Zolang het geen struikelblok wordt om normaal te functioneren ( werken, relaties, leven,..) is er geen reden tot bezorgdheid. Het zal je sex-drive niet verminderen of gezondheidsproblemen veroorzaken. Overmatig masturberen kan vermoeiend zijn en als je het echt te gortig maakt kan je wel eens heel erg uitgeput geraken. Het is dus altijd beter de momenten waarop je beslist de druk van de ketel te laten wat te plannen rond andere taken die je mocht hebben.

Nee, er worden continue nieuwe zaadcellen geproduceerd, dus dit beinvloed de kans amper. Het zou pas een probleem geven als je echt zeer vaak zou aftrekken in korte tijd.

Masturberen stimuleert de aanmaak van nieuwe zaadcellen. Dus masturberen is goed. Bedenk wel dat je na het klaarkomen een hoop zaadcellen kwijt bent en het twee a drie dagen duurt voordat die voorraad weer aangemaakt is. Wil je dus de grootste kans van slagen bij de "daad" dan raad ik wel aan om een twee dagen van tevoren niet te masturberen.

Het si zelfs totaal uitgesloten kinderen via mastrubatie te verwekken. Immers zaad, dat op een onvruchtbare bodem valt, zal nooit niet ontspruiten.

nee dat maakt niet uit!! voor mannen is de kans om kinderen te krijgen te verwaarlozen hier heb je écht een vrouw voor nodig, hoe dan ook. (of is je vraag: kan ik minder vruchtbaar worden door mastubatie?) als het lopendeband(-,hand)werk is dan de kwaliteit van het zaad niet optimaal, en als je een paar keer per jaar mastrubeerd is het zaad ook niet optimaal. (raakt een beetje in verval) roken drinken heeft er ook invloed op, het dragen van strakke broeken ook, wel of niet aftrekken, en de frequentie ervan kán invloed hebben op de kwaliteit van het zaad.

Wanneer je niet bezig bent om kinderen te krijgen niet. Wel wordt het aangeraden om op het moment dat je graag kinderen wilt, een aantal dagen voor de ovulatie geen ejaculatie te hebben. Dan zullen er meer spermacellen vrij komen. Meer dan dat je iedere dag seks hebt. Dit lees ik in mijn theorie boek kraamzorg en het is ook te vinden op internet.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/zwange...

Nee, absoluut niet. Sterker nog, regelmatige orgasmen, zowel bij mannen als bij vrouwen (!) kunnen de vruchtbaarheid zelfs verhogen - allerlei ingewikkelde dingetjes met hormonen enzo. Er is echter één uitzondering : als je als man dagelijks of zelfs meermalen dagelijks masturbeert, kan het lichaam in dat tempo nooit meer voldoende nieuwe zaadcellen aanmaken. Normaliter is dat geen probleem, maar ALS er al problemen zijn om zwanger te worden, is het aan te bevelen om rond de ovulatie van de vrouw drie dagen geen zaadlozing te hebben, teneinde het aantal spermacellen zo hoog mogelijk te laten zijn. Langer wachten heeft geen nut, want dan moet de voorraad toch al weer vervangen worden. Een fertiliteitsarts zal dat dan ook altijd adviseren, maar zolang er nog geen problemen zijn geconstateerd, is het niet nodig en kan eventueel dagelijks seks hebben of masturberen geen kwaad.

Nee de kans op zich is niet lager het is inderdaad gezond om af en toe het zaakje te legen zeg maar. Maar op het moment dat er een kinderwens is ( en dan bedoel ik tussen jou en je partner) en jullie willen er voor gaan om kinderen te krijgen. Is het wel verstandig om het niet al te vaak te doen. Aangezien je dan alles wel het beste kan sparen voor in de periode wanneer de vrouw het vruchtbaarst is. Maar tot die tijd : ga lekker je gang !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100