Wat betekent als je een vinger tussen je mond doet

Laatst tikte een jongen mij aan omdat zijn teamgenoot dus met zijn wijsvinger tussen zijn tanden zat maar wat betekent dat nu eigenlijk

Weet jij het antwoord?

/2500

Als ik mijn vinger tussen mijn tanden heb, dan doe ik dat om mijn nagels schoon te maken. Ik heb er geen weet van dat er verder nog een betekenis aan hangt.

Misschien zat hij gewoon een achtergebleven stukje spinazie te verwijderen

Ik merk bij mezelf dat als ik na moet denken dat ik mijn wijsvinger op mn lippen leg en soms tegen mn tanden aan ga tikken, maar dit gaat automatisch bij me. Misschien heeft hij ook zo'n automatisme wanneer hij moet nadenken of erg zenuwachtig is dat het automatisch gebeurd.

bedoel je misschien dat iemand een uitspraak doet en daarna zijn vinger nat maakt in zijn mond en dan in de lucht houdt? dat betekend geloof ik dat iets suggestie is.

Misschien heeft hij een jeukende vinger.

Als hij je daarbij aankeek, denk ik dat hij daarmee een sexuele handeling aan je wou voorstellen.

Hoe keek hij erbij? Misschien is het een van de antwoorden hierboven, misschien vond hij jou zo lekker dat hij bij wijze van spreke op zijn vinger moest bijten om zich in te houden (en dat hij dat dan uitbeeldde). Het kan echt van alles zijn. Dus zijn blik erbij is wel belangrijk.

Misschien is het een neus peuteraar en at hij het op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100