Opgezwollen schaamlippen

Ik heb net sex gehad met mijn vaste vriend en nu zijn mijn schaamlippen heel erg opgezwollen, voornamelijk bij het aansluitpunt van de grote eb kleine schaamlippen en zo opgezwollen dat m'n vagina niet meer goed "sluit" heeft iemand hoer ervaring mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is volgens mij een hele normale reactie op opwinding. Je hoeft het niet altijd te hebben, maar het kan wel degelijk. Het trekt vanzelf weg, maar het kan wel 'n dagje duren.

Het kan van opwinding zijn (extra doorbloeding zorgt dat alles een beetje opzwelt, vergelijk de erectie bij je vriend). Dan gaat het vanzelf over. Het kan ook irritatie zijn - teveel wrijving? dan kan wat glijmiddel helpen of misschien doen jullie dat al en heeft dat juist de irritatie veroorzaakt. Of als jullie een condoom gebruiken, misschien latexallergie, meestal jeukt het dan ook heel erg. Even douchen met niet al te heet water, en als het niet over gaat je afvragen wat deze keer anders was dan anders: daar ligt de oorzaak waarschijnlijk.

Het is normaal. Door opwinding gaan bloedvaten openstaan. Daardoorword het gehele gebied wat gezwollen en rood. Trekt ook weer weg. Is dus ook een goed teken, dat je het naar je zin had.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100