is het normaal als een jongen die niet je vriend is steeds zegt, ...

zo van, het vaak over seks heeft of over zn edele delen, en er ook opmerkingen maakt, van "sorry hoor moest hem even rechtzetten, moet ook es gebueren'' en je mag ook wel met deze knuppel spelen Als het als grap is is het dan minder/niet erg ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien dat hij daarmee probeert je vriend te worden (of dat ie het enkel voor seks doet...).

Hij heeft een slechte opvoeding genoten. Zeg dat jij daar niet van gediend bent, en mijdt hem voortaan.

Misschien is het een persoon die erg veel van dat soort 'foute' grapjes houd.. Dat kan de een niet uit maken, en een ander kan zich hier veel aan storen. Het is nou niet echt heel netjes om de hele dag door dat soort grapjes te maken, maar er zijn altijd mensen die dat wel doen. Als deze jongen niet een vriend van je is, en je stoort je er veel aan, dan kan je het maar het beste negeren of vermijden. Of natuurlijk er wat van zeggen, maar de kans is groot dat je dan een foute opmerking terug krijgt. Als antwoord op je vraag: Als het een grap is, dan kan het wel een opluchting zijn (want als het geen grap is en hij met je aan het flirten is, en jij dit niet wilt, kan het een opluchting zijn). Maar echt netjes is het dus niet.

Een grap of niet, als jij het niet leuk vindt, dan is het niet leuk. Dus of negeren, of hem eens letterlijk goed voor L.. zetten, maar dan moet je wel een gevat antwoord klaar hebben

Het is onder het mom van een grap, kijken of hij je in bed kan krijgen. Verder is het op een asociale manier en kun je hem ook best zeggen dat je daar niet van gediend bent.

Het is zeker niet normaal. Misschien denkt hij,dat je zo contact met een meisje maakt en anders is het een onopgevoede plurk!

Komt die vriend tekort aan seksuele aandacht? Je kan hem vertellen dat als die knuppel moeite heeft overeind te blijven staan bij het minste geringste vlaagje wind dat jij die knuppel best met scheerlijnen vast wil maken!!!

Nee, dat is niet normaal. Dit zijn enorm slechte manieren, en dat het een 'grap' is, maakt het niet minder erg.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100