Deze week moet ik officieel mijn prikpil laten prikken maar..

Ik kan echt niet weg van mijn stage en of later beginnen wegens mijn uren, mijn vriendje kennende wilt hij deze week wel. Stel, ik wacht tot volgende week (dan ben ik een week vrij) kan ik dan zwanger raken deze week?!

Beetje een gekke vraag, ik weet het..
Maar ik begin een beetje te stressen nu..

Alvast bedankt.

Toegevoegd na 1 minuut:
Tot volgende week wachten met de prikpil..
Morgen is het 3 maanden geleden dat mijn laatste prik is gezet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eucalypje gaat uit uit van een prikpil met de duur van 8 weken. Maar er zijn ook prikpillen met een langere duur en die heb jij. Voor de rest gebruik een condoom voor die ene week en na de prikpil ben je weer veilig bezig.

Neem condooms mee

wat je doet tot je de prikpil hebt gehaald is me niet duidelijk. als je onbeschermde sex hebt kan je zwanger raken, gebruikt je vriend een condoom zal je zeer waarschijnlijk niet zwanger raken, en doen jullie niets aan sex weet je zeker dat je niet zwanger zal raken. Toegevoegd na 3 minuten: ik lees, 3 maand geleden. 3 maand geleden??!!! das de helft van de duur van de werking van de prikpil!! als je geen gezinnetje wil stichten en je vriend kennende 'wel wilt' zou ik maar een paar condooms in huis halen. er staan hier al genoeg vragen over ongewenste zwangerschappen. voorkomen is beter dan genezen....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100