Welke risico,s kan je lopen als je glijmiddel gebruikt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Risico's zijn niet zo groot. Als je met condoom sex hebt moet je oppassen dat niet ieder glijmiddel geschikt is. Maar als je langdurige sexsessies met condoom hebt moet je toch "verversen" Het komt voor dat vrouwen allergisch zijn voor bepaalde stoffen maar daar kom je snel achter. Bij de keuze uit glijmiddel moet je rekening houden waar je het voor wilt gebruiken bijv. alleen vaginaal of ook anaal en wil je het ook als massageolie gebruiken ? EEn goed glijmiddel voor alle is Eros (wel duur) of X-man beide kun zijn op siliconenbasis (nadeel je huis/vloer weer schoonkrijgen)en kun je ook prima als massage olie gebruiken.

als je een glijmiddel op oliebasis gebruikt, heb je grote kans dat het condoom kmapt. gebruik dus altijd officieel glijmiddel, zoals k-y. Toegevoegd na 5 minuten: ehm, knapt dus, sorry.

Vrouwen hebben kans op een vaginale infectie als zij glijmiddel op oliebasis gebruiken.

KY is wat ze ook in het ziekenhuis gebruiken voor het inbrengen van apparaten in anus en vagina. Is condoom veilig en vlekt niet. Als het gaat om een handjob, dan kan babyolie ook heel goed. en is goed voor je handen. Toegevoegd na 49 seconden: Is zeker een aanrader als de jongeheer besneden is.

Dat je uitglijd. ;)

Dat je uit de bocht vliegt. Het gebruik van wintercondooms verlaagt het risico aanzienlijk. Het is verstandig hier al in de herfst mee te beginnen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100