Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik gebruik op dit moment strattera voor add. Ik heb het 2 dagen ingenomen. Veel bijwerkingen direct gestopt. Hoelang duren deze nog voort?

Toegevoegd na 56 seconden:
Ik heb namelijk nog steeds last van de bijwerkingen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is normaal dat geneesmiddelen als Strattera in het begin veel bijwerkingen geven. Wanneer u doorgaat met het middel zult u hoogst waarschijnlijk merken dat deze binnen twee weken sterk minder worden. U heeft het middel niet voor niets gekregen, dus het lijkt mij verstandig dat u toch gaat proberen het te gebruiken. Om bijwerkingen te verminderen helpt het vaak om te starten met een lage dosering en deze langzaam op te bouwen tot de dosering die u eigenlijk moet gaan gebruiken. De werkzame stof uit Strattera verdwijnt binnen enkele uren tot dagen uit uw bloed. Dan zou het ook geen bijwerkingen moeten geven. Het is niet duidelijk hoe lang geleden u gestopt bent met innemen. Het kan dus zijn dat het middel nog steeds voor een deel in uw bloed zit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100