Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

kun je opgezwolle benen krijgen van fentanyl(morfinepleister)?

sinds ik fentanyl gebruik zijn mijn benen extreem opgezwollen met name mijn rechterbeen kan dit van de morfinepleister komen?eerder gebruikte ik butranspleister toen had ik het niet, nadeel daarvan is dat het na 3 dagen wel uitgewerkt is en geen week meegaat, welke stof zorgt voor dikke benen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, dat kan. Net zoals Butrans trouwens, ook dat kan oedeem hebben als bijwerking. Maar de individuele reactie kan natuurlijk per patiënt verschillen. Het kan dus voorkomen dat je van het ene middel een bepaalde bijwerking niet krijgt, en het andere wel. Vreemd is wel dat je vermeldt dat het nadeel van butrans is dat het na drie dagen is uitgewerkt en geen week meegaat, terwijl juist Butrans zeven dagen werkt en de Fentanylpleister maar drie. Ik hoop niet dat je probeert de fentanylpleister zeven dagen te laten zitten, want dan krijg je echt meer pijn en onttrekkingsverschijnselen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100