Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Heb pds (prikkelbaar darm syndroom).Dokter schrijft Movicolon voor (middel voor obstipatie,waar ik totaal geen last van heb) ??? Ervaring hiermee??

Wie heeft ervaring met PDS, oplossingen, en PDS in combinatie met Movicolon?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je eenmaal weet wat je eet en op welke dingen je darmen overmatig reageren, dan kom je al een heel eind. Ik had zelf last als ik teveel rauwkost en volkorenspul at, ik heb een beetje moeten puzzelen wat voor mij de juiste 'mix' is van vezelrijk en vezelarm eten. Ook merk ik het nu snel als het weer mis dreigt te gaan en daardoor kan ik op tijd bijsturen. Dat maakt dat ik niet vaak last meer heb, en zeker niet meer zo erg als in het begin. Kijk ook bij de eerder gestelde vragen hierover: http://www.goeievraag.nl/zoek?q=pds En bij de specifieke pagina's en sites: http://www.mlds.nl/ziekten/38/pds-prikkelbare-darm-syndroom/ http://www.pdsb.nl/ Misschien kom je daar iets verder mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100