Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat moet je doen tegen hoofdpijn die al 3 maanden aanwezig is?

Ik heb al 3maanden hoofdpijn. Ik ben al zeker 10 keer naar de dokter geweest. Heb scans laten maken enzovoort maar hier is niets uitgekomen. Ik ben ook al naar een homeopaat geweest, hij vertelde mij dat ik een aantal zaken niet meer mocht eten. Dit deed ik dan en het hielp niet. Dan ben ik ook naar een neuroloog geweest zei vertelde mij dat ze dacht dat ik chronische migraine en spanningshoofdpijn heb ik moest hier pillen voor nemen maar dit werkte niet. Nu ben ik nog eens naar de dokter geweest en hij vertelde mij dat het dan door de stress kan komen maar ik zou dit zeer straf vinden want heb eigenlijk totaal geen stress. Ik krijg op het moment alleen maar stress door mijn hoofdpijn die niet weg gaat.
Heeft iemand hier ervaring mee?
Kan iemand mij helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bijna iedereen heeft stress, stress is namelijk een heel breed begrip. Velen hebben meer stress dan ze zelf doorhebben, denk bijvoorbeeld aan elke dag in de file staan. Je zegt zelf al de de hoofdpijn ook stress geeft. Dat klopt helemaal en zo zit je mogelijk in een neerwaartse spiraal. Het wegnemen van een deel van de oorzaak heeft dan geen effect meer, doordat de hoofdpijn zichzelf deels in stand houdt. Ook zijn er vaak meerdere oorzaken. Voeding, stress, enzovoorts. Allemaal aanpakken is dan nodig. Toegevoegd na 7 minuten: Ik raad dan ook aan door meerdere dingen tegelijk te doen. Gezond eten, gezond leven, bepaalde supplement als geneesmiddel nemen en een behandeling. Niet perse die onderstaande link, maar ik raad je wel aan die helemaal te lezen. https://drsvanderveen.eu/Hoofdpijn-en-triggerpoints/ Toegevoegd na 1 dag: Cannabis wordt in een ander antwoord genoemd. Dat is zeker een optie, maar let een beetje op als je dat naast hoge magnesium dosering probeert, dat kan heftigere effecten geven dan normaal. (leuk als dat de bedoeling is, maar naast je hoofdpijn nu even niet) https://www.420magazine.com/forums/cannabis-facts-and-information/72943-how-magnesium-levels-your-body-affect-quality-your-cannabis-high.html De 600 mg per dag is een medicinale hoeveelheid, ik zou zelfs nog wat meer adviseren. Pijn is een sterke stress factor en je lichaam verbruikt daardoor veel meer van bepaalde stoffen dan normaal.1000 mg kan prima een maand lang zonder gevaarlijke bijwerkingen, dat is echter geen hoeveelheid de je jaren neemt zonder overleg met een arts.

Hoi Brenda, Wat vervelend om te horen. Jouw verhaal is heel erg herkenbaar. Ik heb vrijwel hetzelfde gehad. En dat met afwisselende perioden van geen last met heel veel last, bijna 15 jaar lang. Gelukkig kan ik zeggen heb gehad, want ik heb nu vrijwel nooit meer last. Wat mij direct geholpen heeft is CBD/THC olie. Dit nam echt direct alle geestelijke en lichamelijke spanningen weg, waarvan ik niet wist dat ze er waren, net als jij. Tevens helpen de stofjes hierin wetenschappelijk bewezen pijnstillend en verbeteren ze erg veel processen. Als je meer info wilt kan je me ook mailen. Doe dat op mijn naam @hotmail . com. Ik hoop echt dat het voor jouw ook de oplossing is! Groetjes, Sjoerd van Stralen