Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat kan je doen aan asymetrische ogen?

Ik zit er al een tijdje mee in mijn hoofd dat mijn éne oog 'hoger' staat dan het andere. Moest je bijvoorbeeld een horizontale lijn tekenen beginnend aan de top van mijn linkeroog, kan je zien dat mijn rechteroog zeker een centimeter lager staat. Je kan dit goed zien op foto's en ik vind dit erg vervelend, kan je er wat aan doen?/ is dit normaal?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vreemd genoeg worden mensen met een symetrisch gezicht als 'mooi' gezien. Andere mensen met bijzondere gelaatstrekken zijn desondanks niet per definitie niet mooi. Kijk eens naar heel bekende mensen, zoals iemand met een hele grote mond (Julia Roberts - actrice) of een grote neus (Barbra Streisand - zangeres), er zijn toch vaak meer punten waarnaar gekeken wordt. Vergeet ook niet dat uiterlijk maar een deel is van jouw persoon. Te vaak wordt het als heel erg belangrijk gezien. Antwoord Je kan naar een visagiste gaan, al is dat als man misschien niet het eerste waar je aan denkt. Deze kan jou tonen hoe met bepaalde kleuren en schaduwen je gezicht optisch te veranderen is. Je kan natuurlijk ook zelf een cursus kunnen volgen als het je erg interesseert en als het resultaat je aanstaat. Kijk maar, als het je erg hindert kan je eens een afspraak maken en naar de mogelijkheden vragen. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100