Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Sinds kort heb ik last van tijdelijke zware hoofdpijn, overal zweten en een warm gezicht en dit allemaal tegelijkertijd. Wat kan dit zijn?

Het begon een paar weken geleden toen ik wakker werd. Ik moest hoesten en een paar seconden later kreeg ik een warm gezicht, dat alsmaar warmer werd. Vanuit daar begon ik te zweten en even later kwam de hoofdpijn aanzetten. Geen normale hoofdpijn, maar zware hoofdpijn. Vanochtend had ik dit weer. Ik moet er wel bij zeggen dat ik rook en dat doe ik al een paar jaar. Ik denk dat er een verband is, maar kan het ook wat anders zijn? Zo niet, dan wil ik toch weten wat dit is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik hoop dat je op internet erover hebt opgezocht. Dit is namelijk een van de kenmerken van Capsgras. Ik raad het je aan om direct naar de plaatselijke huisarts te gaan. Beterschap

is de hoofdpijn aan 1 kant van je hoofd en heb je er eventueel een verstopte neus of loopneus bij? komt de pijn in aanvallen voor die van een kwartier tot 3 uur duren en voornamelijk snachts /in de ochtend dan zou het clusterhoofdpijn kunnen zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100