Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

pijn in oogkas, hoofdpijn en misselijk. Wat kan de oorzaak zijn?

Afgelopen week kreeg begon hij opeens minder te zien. Kreeg erna knallende koppijn en werd ook nogeens kotsmisselijk. Hij is op bed gegaan en de volgende dag ging het iets beter. Nu werd hij weer wakker an de pijn. Wat kan het zijn??? Hieronder alle klachten:
-verminderd zicht
-pijn in oogkas (rechter oog)
-hoofdpijn (rechter oog)
-misselijkheid
-vermoeid
-loopneus af en toe

Weet jij het antwoord?

/2500

ZIjn precies de verschijnselen die ik ook soms heb. Bij mij werd de diagnose " clusterhoofdpijn" gesteld. Sterkte !

waarschijnlijk heb je een aanval van migraine of zoals hierboven vermeld van clusterhoofdpijn.Probeer eens met Paracetamol van 1gr.

Hoogst waarschijnlijk gaat dit inderdaad om clusterhoofdpijn. De behandeling daarvan zou ip bestaan uit pijnstilling; 3-4 X daags 1000 kg paracetamol is daarvoor prima. De klachten van pijn aan het oog, slechter zien, misselijkheid en vermoeidheid kunnen ook passen bij andere aandoeningen zoals bijvoorbeeld glaucoom. Daarom s het wel verstandig om zo snel mogelijk contact met zijn huisarts op te nemen. De loopneus past er als enige symptoom niet bij; dat is wat mager om zo'n diagnose uit te sluiten, zeker als je bedenkt dat glaucoom al snel tot blindheid kan leiden...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100