Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

waar komt die pijn in mijn benen vandaan? Het lijkt dat je benen heel zwaar aanvoelen. Wat kan het zijn?

ik heb nu al een paar jaar last in mijn benen. Vooral ter hoogte van mijn knieën en enkels, het komt nooit hoger als mijn knieën. Het gevoel is niet echt te beschrijven maar het lijkt dat je benen heel zwaar aanvoelen. Het blijft een paar uur in mijn benen en na een tijd gaat et vanzelf weer weg. Heb er al opgelet als ik die dag zware inspanning doe of als het door tempratuurverschillen komt maar ook dat kan ik er niet mee linken. Ik krijg het ongeveer om de week en meestal 's avonds. Als ik er warm water over doe is het gevoel even weg maar na 10 seconden is het er weer. iemand die hier raad mee weet?

Weet jij het antwoord?

/2500

dit kan veel zijn:artrose ,reuma,slechte doorbloeding...hier moeilijk te beantwoorden.Ga best eens naar je huisarts.

Daar heb ik ook veel last van. Het is waarschijnlihk groeipijn bij mij. Maar zoals degene hierboven mij al zei: ga voor de zekerheid naar uw huisarts. Soms helpt het ook om met mijn knieën zo ver mogelijk onder me te buigen en mijn armen er om heen te slaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100